Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan u nizu od dokaza da je sve vise "loših momaka" u policiji..
Tako je kad se prima po stranackim vezama ili sa dest hiljadarki u koverti ostali kvaliteti ili ne kvaliteti nisu ni bitni moze bit i najveci denegerek bitno je da ispunjava jedan od ova dva uslova
Jedini nacin je da se obicna policija naoruza elektrosokerima jer jednostavno ljudima je mrsko da ih hapse neki poluklosari u uniformi.I treba da odgovara za pucanje kad ne znaju uhapsiti covjeka po pravilima ili pozvati specijalce upomoc.
e pa ovo se desava kad se u policiju primaju kriminalci..pa onda ti kriminalci u uniformi rokaju druge kriminalce koji su im stali na put...
Duge cijevi kod Ivan tunela,ovaj uhapsen,onaj pretuko covjeka u crvenom autu, haloooooooooooo ba ima li ko policiju bez komesara u HNK pretresti ponasanje ?
Ja kad vidim drota sa stomacinom da vlastiti k...c ne moze vidit, a kamo li potrcati za nekim, osip dobijem. Jos kad na to progovori, pa iz 10 rijeci zakljucis da je ljakse zesce... Posebno kad izusti svima poznatu recenicu "Znas li zasto sam te zaustavio?".... kao da smo ovce cuvali skupa. Hocemo li ikad imati pismene policajce, koji su uz to i u formi nekoj majku mu.....?
Obicnoj policiji svugdje u Evropi djeca pucaju samare.Zato imaju specijalci i jedinice za posebne namjene.
I onda se, takvi neobrazovani, nepismeni, van forme i seljaci, jos i zale na uslove u kojima rada. Ok, jasno mi je da za posao koji rade nisu dovoljno placeni, ali brate uzmi dvije stvari u obzir: 1. nemas znanja, vjestine, formu, inteligenciju da uopce obavljas aktivnosti iz opisa posla policajca 2. brate sam so osabrao da budes drot, a ne neurohirurg - sigurno ti je bilo jasno da od plate policajca neces imati vikendice na obali.
Tako je kad se u policiju često primaju podobni a ne sposobni. Kurs 6 mjeseci i sad si vlast. Ne ide to tako.
nije bitno koliko traje nego koga primaju !
@Burbon Pa to je taj segment podobnih. Mogu biti kriminalci, psihički nezrele osobe, sa psihičkim problemima ali bitno da je stranački podoban.