Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, motoristi najvise se qurce po ovim nasim jadnim yebenim cestama..nije cudo ,puno je ovakvih nesreca I neminovno,bice toga jos...nazalost
RIP! Lično sam ga poznavao. Veliki čovjek i dobar susjed.
OPET DIJASPORIĆ. U AUSTRIJI JE MANJI OD MAKOVA ZRNA, A ONDA SE OVDJE PROSERAVAJU. TREBA IM ODMAH PO ULASKU U BIH UZETI AKONTACIJU OD 20000 EURA KOJI OSTAJU DRŽAVI AKO NAPRAVE SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ I ONDA BI SE SMANJI BROJ PREKRŠAJA.
Tako je buraz...Ja bi mozda uveo i neku vrstu zatvora u trajanju od 7 dana da se prilagode ovoj klimi i obicajima...Cim predju granicu podivljaju i pretvore se u zivotinje u svojim rentanim skupim vozilicama i sa krvavo zaradjenim ojrima (eurima) glume neke gazde, a gore ne izadju dva puta u godini...Jos sa onim nekim kacketima i majicama sa dekolteom, pocupanim obrvicama i sa strane obrijanim frizurama...FUJ
očigledno da ti nije poznato kako se tretira strane vozače pri ulazku u našu zemlju... oni moraju pokazati sve moguće dokumente... njihova osiguranja plaćaju za eventualne nesreće, a naša??? plati kurac od ovce.. toliko o tome.. mimo toga da nekima traze dokumentaciju o tehničkom pregledu vozila koje je staro 1-2 godine a kod nas cestama haraju kadeti, ascone, dvojke, stojadini i ostala sranja.. haj ba ne seri... da mozeš, kurčio bi se i ti, a ovako samo serendaš.. uradi nešto protiv toga.. ili se obogati ili idi na liječenje..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
RIP vjeko :)