Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim je normalno da su nervozni i agresivni jer ih ovdje drzimo protiv njihove volje. Oni hoce da idu u Njemacku jer su culi da je tamo dobra socijala a ne da trunu po balkanskim vukoyebinama
Mozda ga je samo čepirao kao lubenicu, da vidi valja li?
U svim centrima u kojima su nesretni ljudi privremeno smjesteni a bez perspektive da ce se situacija promijeniti na bolje, desavaju se nazalost ovakve stvari. To je poznat fenomen u svijetu. Zato, ne osudjuj nikoga bez razloga jer ces kad tad platiti za to, karma je neumoljiva. Pamet u glavu onima koji je imaju.
I oni koji su smjesteni u lijepe stanove u Austriji ubijaju i napadaju nesretni migranti,u 7 dana u Austriji 4 mrtve osobe i jos vise ozlijedjenih,meni ne trebaju ti smradovi i nije mi nikoga zao do moje porodice koja se mora cuvati tog zla
U svakom slučaju taliban manje. -1👳🏼‍♂️
Mi smo za njih vrhunac civilizacije
Ovi Srbi su tako iskompleksiran narod,odmah pišu o Bošnjacima,samo na nas misle,krivo im što nisu plemeniti ko mi,tobe jarabi estagfirulah!!!
Udario taliban na talibana... 😀😂😃