Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ni na 1m neka ne prilaze,vidis da su podivljali...
Svađali se oko kvantne fizike. Ovaj iz Alžira podržavao string theory
Lik došao iz Alžira ccc.. A Alžir bogatiji od Bosne tri puta..
ODLIČAN RAZLOG ZA DEPORTACIJU U ZEMLJE PORIJEKLA. SKRPIT GA I OBOJICU PO KRATKOM POSTUPKU NAJKRAĆIM PUTEM ZA AFRIKU.
...chta bi sa stolnotenisachim......nadjoche li rekete
Tjeraj govna napolje
Primiš ih kao čovjek pokažeš svoju humanost a oni tako vraćaju. Veoma su opasni. Jedino rješenje vratiti ih nazad u Srbiju preko RS-a odakle i dolaze.
Žalosna je kompletna situacija oko migranata. Zbog ovakvih slučajeva svi postajemo neosjetljivi prema većini koji zaslužuju pomoć kao svaki čovjek u nevolji. Posebna je priča npr taj libijac je prije 10 godina imao vjerovatno lijepu budućnost u uređenoj i bogatoj zemlji koju ameri zajedno sa francuzima i englezima uništiše.
ovako smo i mi bili izbjeglice i boli se po zap.evropi
Nosioci istocnih vrijednosti 😂