Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivši SDA-ovci "zbijaju redove": Mirsad Kukić i Rifet Hozanović na kafi .... Da li možda ima sumnje da je atentat organizovala SDA kriminalna hobotnica
Ma nek se međusobno deru, manje će ih bit
Glavni p(l)acenik na klixu SkakaAbdulah i dalje nastavlja sebi nabijati lajkove da bi mu bili u top komentaru, a sve u svrhu blacenja SDA. šibe crveni kmeru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što znači krenut sa bismiletom.
krenuo u dzamiju i sppasio ga Allah,dusmani ti nista ne mogu ako te Allah podrzava
@ninja2 onda je bilo sudjeno,Allah tako htio..da odes kao sehid,na putu ka dzamiji,kud ce ti bolje.izgubit ne mozes ako si vjernik :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma đe rifeta meleka alaovog, nije moguće?!
A šta ako su autonomaši da ubace kost?
Ovdje se radi o upozorenju....nešto je obećano i naplaćeno, a nije odrađeno ! Ovo veze sa politikom nema.
Taktika svih botova na klixu - šta god se desi SDA je kriva.
SDA vlada ovom državom, dakle na tom polju šta god se desi SDA je kriva.
Ko napravi od naroda i drzave bijedu da joj narod masovno odlazi ko drugi nego SDA vladajuca hobotnica!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je samo da ga malo prepadnu . Idući put će paciklom na sabah🚴‍♂️. ( izvini Rifete al' malo šale nije na odmet)😊
Posljednjih dana žestoke reakcije građana BiH, ali i regije izazvala je objava Dejana Majkića na Twitteru. “Kad bi sve žene dale otkaz i posvetile se porodici, cijena radnog sata bi se udvostručila, radnih mjesta bilo dovoljno, a porodica bila zdrava”,
Sin zastupnice SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dušanke Majkić smislio je “način” na koji je moguće izvući državu iz ekonomske krize. On je jednostavno predložio da se svijet vrati u vrijeme kada žene nisu imale pravo glasa.
Sad ce okriviti hrvate ili srbe kao uvijek ,oni rasturaju ,pljackaju drzavu 😂😂😂😂🤨
Taktika svih botova na klixu - šta god se desi SDA je kriva.
El Bake radi na tome da i Cazinjanin osjete zivot u Sarajevu :)
pocela braca medjusobno da se rokaju.
Strane sile preko obavještajnih službi žele da izazovu nestabilnost i sukobe ko u Crnoj Gori? Rusi stoje iza svega ovoga, a iza rusa, kinezi. Iza kineza Kim Jong lično.
Nekome je dogorilo dok se na ove metode preslo ...
SDA je u ovih skoro 30 godina koliko vlada imala takvih katastrofalnih poteza za svoj narod i drzavu, gotovo nevjerovantih za stranku koja je trebala biti nacionalni odgovor u izuzetno teskim i turbulentnim vremenima. A od svih katastrofa koje nam je priredila, najveca katastrofa je njena kadrovska politika. I ovaj bombaski obracun nam pokazuje koliko je ta kadrovska politika zastrasujuca. Ovu zemlju predvode karteli.
nije njegova skoda vec opstinska koju on koristi kao svoju
jel ovo Sejad Tatarin otiso u Cazin?