Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo čemo da opljačkamo onda kume lijepo da palimo ili kume da rušimo samo reci!!!!!!
Nemožemo da stignemo na red od takvih kao što si ti !!!
kralj Tvrtko 19.08.2009. u 17:51 od lojavaca se vise nista nije cuditi. to je stoka zaludjena i povampirena primitivna. na.ebem im se mamare lojave smrdljive kao i adminu peedeercini islamistickoj koji mi stalno brise postove. ne moze lijaba da podnese istinu o sebi i svojim periguzima. dijete mu malo .ebem i zivo i mrtvo u dupe. @sa-x.com Morate nešto raditi po pitanju ovakvih komentara.Skoro svakodnevno sam na vašem portalu i ovaj lik se javlja pod nekoliko imena.Njegovi komentari su toliko fašističko-šovinistički obojeni da je to nevjerovatno.Mislim da je lik dobrano za psihijatrije.MOLIM VAS sa sa-x.com koliko je u vašoj mogućnosti da CENZURIŠETE ovakve komentare.Znam da imate visok stepen tolerancije ali ovakvi postovi se MORAJU brisati. Poštovanje.
Koliko samo bolesnika ima na ovom portalu. Yebote gu.zite li vi kad sta ili samo naprdjujete i onanisete po ovim vijestima?
SRB-IN 19.08.2009. u 19:40 gamad, sta od njih ocekivati...?!! Čini mi se da je se prošle godine dogodio napad na Vladiku Bosansko Petrovačkog,ubili su čovjeka na mrtvo ime,čovjek je pio vodu na slamčicu.Naravno odmah su bili komentari kao ovaj tvoj.Doduše nisi ti naveo koja gamad. Ispostavilo se poslije detaljne istrage da su tog vladiku prebili dva Srbina,i oni su to djelo priznali.Jesu li to ta gamad?
Akademice, potrudio si se na svaki clanak ostaviti komentar... imas li ti zivot uopste? izadji malo vani, vidi kako je lijep dan...
JOS JEDNO NEDJELO COPORA TERORISTICKE SEKTE POD POKROVITELJSTVOM INTERNACIONALNOG PEDOFILA REISA CERICA KOJI SVOJE UHLJUPE SALJE DA PLJACKAJU CRKVE DA BI ON IMAO NOVE PRIHODE ZA PODIZANJE DZAMIJA U KOJIA SE NASLADJUJE SUPCIMA PETOGODISNJIH DJEVOJCICA I DJECAKA
cuj nema lopova hahaha problem je moronu sto skoro da nema postenih , sve goli sljam probisvjet i lopov
sta ste se tu nadigli, lopovi krenuli nesto ukrasti i odmah srbi ugrozeni ovo ono...sta ocekujete, da u gradu od pola miliona stanovnika nema lopova?
gamad, sta od njih ocekivati...?!!
Kad neko baci kamen na džamiju bošnjaci dignu dreku.
Za pokušaj provale u saborni hram u Sarajevu kriv je: a) Milorad Dodik b) Hrvati c) Medjunarodna zajednica Napomena: U anketi mogu ucestvovati samo Bosnjaci.
Nije moguce tako nesto u multietnickom Sarajevu.
Ma svakako u nju nema ko drugi uci!
Genocidna propaganda ko po obicaju.