Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije sramota i reci da ste ovo pronasli. Pa pored vas prolaze tone i tone droge, ali to ne mozete da otkrijete. Jer da nije tako ne bi je bilo ovoliko na ulicama nasih gradova. Ali, neka ste vi nekog uhvatili sa cokoladama i nutelom. hahahahahahaahahah
ocu se najest, sve ce mi ovo tata ponijet kuci :) kao i uviek :)
Najbolji primjer kako imamo dobre zakone, samo da ih ih za sve isto primjenjivati. " Ni po babu, ni po stranci "
pa, njega su zadrzali da bi propustili sleper PRAVE ROBE...
Pozdrav, Vijest I uspjeh carinika bez veze. Stvarno se treba pitati zasto je Nutela skuplja u Bih nego u Evropskim zemljama. Svuda se prodaje Nutela proizvedena u Belgiji ili Danskoj, samo mi u BiH kupujemo onu proizvedenu u Poljskoj koja je losijeg kvaliteta I puno sladja, naravno I puno skuplja. Kamoni smrznutog mesa uvoze se u BiH, a na carinskim deklaracijama pise sjemenski krompir ili nesto drugo. Carinici dobijaju svoju proviziju da privhate I obrade papire, kamioni prolaze, drzava gubi, pojedinci se bogate, niko ne pise o tome.
Traži fiskalni račun! Napuni kasu
Svaka cast uhapsili covjeka koji je pokusao da prosverca vrijednost robe od 2.000KM da zaradi sebi da prezivi . BRAVO na uspjehu ! Prolaze vam kamioni robe i robe , droge itd .... oni nasli da hapse sirotinju sa cokoladom . Boze sacuvaj ! Sad je zakon za njega isti kao i za ove sto svercaju na kamione ali njih ne diraju .
Volim sto sam on diet :) nema slatko, nema kiselo, nema cigara, nema cokolada, nema palacinaka nema ali ce sve gore pobrojano biti kod Izačićkih granicara:) E vala prijatnoo!
HAMAN CARINICI U OVOJ SMJENI NEKI ŠEĆERAŠI , NISU SE DALI PODMITIT A INAČE AKO VOZIŠ NEŠTO OVAKO GLAT PROĐEŠ SA 5 MILKI I 3 TEGLE NUTE,,,AKO NEDAŠ ONDA TRAŽE... A ZA JEDNU ZELENU ĆEŠ PROVUĆI POLA KOMBIJA SAMO IZMIJEŠAJ DA IZGLEDA RAZBACANO.... OVAJ LIK POVUKO NA PALETI , MORALI SU MU RADI REDA ODUZETI....
U njemackoj 5 milki dobijes za 2,50 e tj po komadu 0,50 centi,a kod nas 2,20KM A nutella v3lika tegla 1,99 eura kod nas 10KM... pa ti sad vidi
\"skoro\" 1.800 Milki... probalo se malo? A? Da se vidi kvalitet?
mamu im,to je bila boljai jeftinija nutela nego ono trecerazredno smece sto nam prodaju
Hahahha cime se oni hvale, pa mene bi bilo stid da ovo dam u medije... Ljudi preko granice prevoze mrtvace, drogu, kalase, a imbecili sklepali lika radi slatkisa Uostalom, sto se niko ne zapita zasto su Nutella i Milka kod nas skuplje nego u EU?
ser*m vam se na portal i ovu retardiranu vijest, sta je sljedece, nesto sokantnije ? uhapsen kako prelazi cestu mimo zebre ? sjedio na klupi ispred predsjednistva ? nosio 3 kile banana u cekeru ?
ne da se usranom do potoka...al bitno je da se droga moze proturati
@xyz ima droge pa zasladite,nista se ne sekirajte za kolicinu mi smo se pobrinuli da ima dovoljno
ČOEKU PANO ŠEĆER ONI GA UITE NA GRANI, NIĐE VEZE, PA ĐE TU PRAVNA DRŽAVA, A JOJ