Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne do bog,ozenit nesto vako............
jasta.......kad bi raskido sa vakvom.......moro bi joj se javiti sa aljaske i provesti tamo bar 3 mjeseca.....dok je huja ne prodje
Mora da je raskinuo s njom ili slicno, a ko je kriv takvim glupacama kad se daju lako i svakome :)
Eh ljudi moji dragi "pametni" curu znam dugo godina ... dijelio sam nekada klupu u osnovnoj školi s njom ( odličan učenik je bila i bila je za primjer mnogima) nije ni bitno .. Ponekad smo se sretali na ulici sva uplakana i slomljena od života mi je prilazila i nikad nije feninga tražila kao što mnogi narkomani traže poznanicima prijateljima da ne navodim dalje! Djevojka je prošla kroz mnoge faze života društvo je upropastilo , djevojka je bila opis ljepote ovog grada dok je bila u normalnom "stanju"...Moj Vam je savjet ne nagađajte taj isti njen muž nevjenčani je maltretirao i zlostavljao ubacivao joj drogu .. no ne valja o mrtvim da se priča! On je doveo do ovog stanja u kakvom je sad..Ne branim je ali i ne osuđujem je čak šta više želim joj što prije da izađe da se pozabavi oko svog djeteta jer joj on nije dao da živi proganjao je nadrogiran i slično.. Niko se ne stavlja u tu situaciju njenu zato molim Vas ne pričajte nebuloze.
Za svojih 20-tak godina dobro je stekla.. Jedno dijete,jedno ubistvo,neutvrđen broj krađa,par dana da nije pod dejstvom narkotika... Pa curo (zeno) ako se mozes tako nazvati ti si ''genije'' ..
Enisa udaj se za Bakira plizzzzzzzzzzzzz
u yebote sarajevo postalo ko meksiko svaki dan neka pucnjava i ubistva
Trebali su se svi iskasapit, droga im u mozak udarila.
nedo Bog ovakvu za sinijom da mi jede...
"prokleti da ste ti i on, najbolji jaran moj, sto mi tebe ukrade, noz u srce zabode." -seki
Jel ga ubola 'nako ili s nekim razlogom?
Izgubljen zivot, drugi unesrecen, uplakane porodice. Rijecju, tragedija.
ma koji si ti dupelizac...........strasno
bošnjačka posla
ma hajde a kad psihopata podere macehu rafalom cija su to posla? Usput, povuci nas sve za donji extremitet :)))