Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li radnik binga ikada provozati ovakvo auto, pitam za čitavu državu
Hoce, ali u GTA.
@mirnaBosna2022 Neće i ne treba provozati, trgovac u trgovačkom lancu je jedan od najmanje plaćenih radnika u bilo kojoj državi pa i u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
samo jako elez darko
Hocete li i Šmrku dileru oduzeti vozila i nekretnine koje je stekao prodajom droge ako su svi isti pred zakonom??!!
Bravo, svaka cast za ovaj komentar. 🔝
Uz neki kredit bilo ko ovo moze kupiti...😎
elez rešeta. najdraze mi je sto je odao ubice policajaca. sad nek taj macan sklopi nagodbu i nek da imena murijaša koji saradjuju sa auto-mafijom
olos....
Ovakva auta se kod nas i kupuju samo kriminalom, ko ovo moze posteno zaraditi
OVAKVI NARKO DILERI I POLITICARI I DRZW ELITNE KAFICE PO GRADU I TRZNIM CENTRIMA!!
+387603325902 ako treba kome kakav radnik, 22 godine nemam radnog iskustva
Prvi mi komsija u BiH vozi najnoviji BMW X6 M, zena njegova novog Panameru Turbo S. A ne vidis njih nikad da idu na posao, jel fkt ne rade normalan posao. Znaci citav grad zna sa cim se bave, i policija, i SIPA pa i dalje rade sta god hoce. Ova akcija Transporter je samo "a drop in the ocean".
Kao poklon možete mi slobodno dati S Klasu ili X6, danas sam nahranio mačku, zaslužujem iskreno
haha brat!!
Fini autici
Oduzeti sva skupocjena auta u državi i vraćati onom ko donese dokaz kako je zaradio, naslijedio, dobio na poklon to auto. Ko ne donese prodaja auta, istraga za eventualno postojanje krivičnog djela kojom je pribavio to auto. Jel teško donijeti taj zakon?
I ovo 50% stanovnistva u Bosni sto kao ne radi a niko ne umire od gladi. Odkud se jede "nezaposleni" ? Dokaz na sunce
Zakon o porijeklu imovine se nikad neće donjeti jer ne živimo u pravednom društvu. Zato imamo zakon da ne smiješ proizvesti više od 20 litara rakije, zakon o 10% poreza na nasljedstvo, plata će se još više oporezovati, struja će poskupiti još nam fali bolnica da se zove No Hope pa da budemo orginal izašli iz Alan Forda
Kad u privatnom autu vidite na sjedištu policijsku šapku, ili službenu značku kod zadnjeg stakla odmah znajte da je lice potencijalni raznosač tj transporter nedozvoljenih sredstava !!
imate ih po Sarajvu kolko hocete
uvijek sam se pitao ko vozi ovakva vozila koja koštaju 100+ hiljada maraka.... evo odgovora
Sve ce ovo biti vraceno nazalost zapamtite