Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pohapsite 1000 tender politicara, buznismena i sluzbenika tad ce ova drzava krenuti ka boljoj buducnosti. Vi zmirite 20 godina na ovaj kriminal. Progledajte.
Poljine...Poljine kriju tajne nase propasti. Hapsenje politicara MOZE biti samo na ULICAMA.Mic po Mic do Poljina....ovo je SVE farsa!
Boze daj da dozivim da ovako hapse politicare
Nećeš doživjeti taman da živiš 200 godina. Bakir i njegova loza će vladati Bosnom do sudnjeg dana inshAllah.
Objavite puno ime i prezime da svi znamo ko su dileri u gradu
Ja bih sve ove castio kad pohvataju olos sto sa drogom radi, nista mi draze nema nego kad vidim ovakvu vijest.
K'o sportski ribolovci: "Catch and release"
Gledaj dilera što su se presavili
Tacno mi zao sad kad vidim da ovakve ljude uhapse jer da ima posla od kojeg se moze zivit vjerujte 90% ih ne bi to radilo a isto to rade policijski inspektori po Sarajevu i Banja Luci.Nedavno sam dobio ponudu na vikendici od covjeka iz sipe da mi proda exploziva bezveze i ne znamo se eto koliko je ozbiljna nam vlast
Ne lazi affe
ima li migranata iz afganistana i kurdistana oni najvise vole to raditi
Hoće da nas isprepadaju
Pogledati pojedine instagram profile, i sve vam je jasno ko sta radi, kako radi. Minute radnog staza nema, automobili, top destinacije, svaki obrok drugi restoran. Od cwga? Pojasnite i meni tu jednacinu, platit cu.
A kako ti znas da nema minute radnig staza?
Ako su povezani sa SDA BANDITIMA, bit će: UHVATI - SLIKAJ - PUSTI !!!
Samo im dozvoliti da izvrše samoubistvo.
Sad kad odvale vikend u zatvoru, pa ih tek u ponedeljak puste na slobodu, nece im vise pasti na pamet da se bace kriminalom.
Policija je tu za policitare a ne za narod, on mene umjesto da stiti, gleda kako ce uzet 10 20marki vjerovatno nisu mito platili pa ih pohapsili...
Hadzibajric u komisije za tehnicke preglede poziva samo strucna lica sa boravistem u opcini Stari Grad, tj. glasace. Ima li ko da tom m*** kaze i dokaze da mu Opcina nije privatna prcija?
pogledao sam
Ostrenje kujca na sirotinji.....Kada ce FOOdila motati??????Hebem li vam familiju uhljebsku!
Prvo tvog tatu Dodika, pa onda Fodila
Prvo BABU FOOdila pa onda Tatu Dodika, a usput pokupiti i Covica...Vidjeces me na celu kolone, valjda prezivim do ulaza na Poljine...Nadam se da ces me sacekati :) Budi IN, nemoj OUT.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)