Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek nosi zimsku jaknu 1. Juna ....
ko ti kaze da i tu jaknu nije negdje usput klepio :) covjek lijepo krenuo od jakne pa zavrsio sa djetetovim klicima haha :)
@trol eh sto me nasmija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Probra čovjek i boju. Haha, jadna majko na sta su klosari spali.
@PCM možda nema ekonomske računice :P
PMC slažem se , toliko so škrti da može robota bi zaposlio samo da on ne daje platu , u većini ovih radnji 1-2 prodavačice,kao u Zari jedna radi na kasi a i nemaju 2 još prodavačice na prodavnicu od dva sprata .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo pitanje za ove sto opravdavaju kradu kako vi se vi osjecali da radite sest nekad i sedam dana u sedmici za neku mizernu placu i da na kraju mjeseca morate jos platiti ono sto nedostaje jer gazdu nije briga gdje je on nece manjak.
mogli ste jos razvuci snimak,lakse ce se poznati
kako je krenulo u nasem gradu i drzvavi neces smjeti nositi dvije marke sa sobom
zar nemaju sigurnosne mjere, ono zapisti i to dobro ako nije skinut sigurnosni dio????
ja sam dojavio policiji, i oni su odmah prisli Ismetu, koja je pod pritiskom briznula u plač i priznala da je pomogla unuku da sakrije otuđena kolica na balkon. Za Kemlom se još traka, sumnja se da se kriji na području Tarčina. Sve dojave možete uputiti na 122.
izvinte zbog gramatičkih grešaka, ovo me toliko potreslo, ruke mi drhte
Nisu oni lopovi nego roditelji otac i majka koji nigdje nerade .Otac je prije 4 mjeseca dobijo otkaz ,a majka kakoje bila na trudničkom bolovanju rečenojoje daće sa trudničkog početi raditi tuje slagana a djete od 2,5 mjeseca valja izdginuti kako da nadoknade barem nešto ,prevarili su gazdu ovog šopinga sa kolicima toje iz 2 izvora.
@niko kao ja otac i mati ne prave djecu a da nemaju ono najosnovnije i otac i mati ne ocekuju od nikoga da je duzan uzdrzavati njihovo djete nego se sami bore i izdrzavaju djete.To su lopovi i nista vise jer da su roditelji sigurno sebe ne bi stavili u poziciju da idu u zatvor a da bebu odgaja neko drugi,
Loading summer :)Trebaju se bebe voziti(šetati )Znate li vi za stid? E vala..:)
a sta ocekivati. Porodiljsko su smanjili za 100 KM pa se ljudi snalaze :/. Nek vlast plati nastalu stetu. Oni su krivi. A glasači pamet u glavu.
Najvjerovatnije otisao na probnu voznju ,vratice se on...!
Ovaj celavi mi lici na Veju sa aneksa.. nezz kako se zove.. zivi iznad kladionice..:D
Kad Klix objavi video od sat vremena zbog 10 sekundi o kojima je clanak napisan.
ima dijete, a nema kolica...pa se snasao
Kriza morala, sta reci, al' dobi i Bimaco jeftinu reklamu na Klix-u. Jeftinija kolica od redovne cijene reklame ;)
ovi sto odobravaju kradju ocigledno su ili totalne neznalice ili su toliko slinavi pa ne vide dalje od nosa...ova kolica ce radnica platiti od svoje crkavice,koja po objektivnoj procjeni nije veca od 400 KM,boli gazdu c.una sto jedna radnica fizicki ne moze biti na 10 mjesta istovremeno...obzirom da ova kolica kostaju od 800-1000 kerma,gazda ce joj velikodusno odobriti otplatu istih u ratama...a sto se tice ovi sanera,razocarao me ovaj celavi,za hljeba mu nije trebalo sigurno,nisam znao da je na ovo spao...fuj
Ovo je umjetnost ..... umjetnost je stvar koju rijetko ko umije uraditi a zaradis na tome novca ili iz ljubavi ili dosade ... tako da za mene prevare nisu krivicno dijelo vec umjetnost