Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nam je trava nakveci drusyveni problem onda blago nama
@Gagaaaa PRESERAVANJE! Ja mislio kuvaju METH, prave ekser ili ovo "veštačko GOVNO" što kod nas prodaju kao LSD. I murija nema pametnija posla, valjda ne smiju dirati prave kriminalce jer su oni zaštićeni kao bijeli medvjedi!
@Gagaaaa damir niksic i sarajevski sdp se bore za prava ovih privrednika. Tolko o najjacoj opozicionoj partiji, titovom emanetu hahahaha
ne bi nikad oni ovo nasli da im nije propjevano
Znači trava... Kontam Walter white jbt. Neće murija hapsit velike...
Ka’e narodileri
Nije droge nego trave😉😉!!
Ja mislio sad je biti meth laboratorija ispod kad ono samo Marihuana (lijek). Treba je legalizovati pod hitno.
neko je ovo dobro osmeko nekom je bilo krivo
Tako ti je kad se pravis pametan i reket ne placas redovno, na vrata ti dode SIPA (Savezni Iznudjivacki Profesionalni Avatari) :)
Cim ces se inace u vujojebini baviti
Toliko su trosili struje k'o Banja Luka pa su postali sumnjivi....
daj ime i prezime!!!
Ma svaka čast ovim ljudima! Pogledaj ti kako su oni ovo organizovali i sredili! Vrlo sposobni ljudi koje ne treba hapsiti! Pustite ih da nam drzavu vode da i nju srede malo!
Narkodileri? Promasili ste objekat.... Vi ste neke botanicare greskom uhapsili.
Chapo zavidi na ovoj lokaciji
Legalize it! Dont criticize it! 🔥🌳💨
covjece ovo kao da je ispostava meksickog kartela 😂😂
Nema sta bas su se potrudili da naprave ovaj podrum.