Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
htz oprema je misaona imenica kako vlasnicima firmi tako i radnicima koji je odbijaju nositi
Radio za robovlasnicku crkavicu i prezivljavao cekajuci penziju (ako je bio osiguran). Onda se desi ovo, i gotovo. Tesko nama sa nama.
garant ni osiguran nije bio al sredice to cojk iz stranke
Ove gradevinske firme u BiH su najgori privredni subjekti na svijetu. Tu se nema nikakvog reda. Radnici rade i po 10 sati dnevno. Rade i subotom i nedeljom ako treba. Kamioni svaki dan prolaze kroz grad i subotom u 12 sati kad je najveca guzva. Radnici sute i trpe. Plata minimalna. Godisnji odmor - misaona imenica.
Osuditi mrtvog radnika na 15 goduna robije .. da ne padne drugima isto na pamet.."neś se ti gazde rjeśt " tek tako !!!!
Sta je bilo sa odgovornima u onoj nedavnoj nesreci u Tuzli??? Svi se usutili. Naravno, Sirbegovic je SDA glavonja i nista mu ne moze biti. Godinama drzi 2/3 radnika na crno... i opet nista. Pujeo vuk magarca i u ovoj nesreci.