Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnoj drzavi bi ta firma zavrsila sa radom iste sekunde
radnik dnevnica 30KM oprema 100KM pa vidi sta je jeftinije. A klix je do sada imao jedno 15 clanaka o poginulim radnicima . Sad mi navedite u ovoj SDA prcij od FBiH ima li i jedan vlasnik, nadzor ....bilo ko u zatvoru ?
ne vjerujem u to da ima gradjevinski radnik u firmi 30KM.20KM plafon,saučešce njegovoj porodici
@yumbi oprema 100, a covjek zaradi za mjesec 500-600 a ima 3 djece i potrosacku korpu od 1500+KM minimum, jos ako ima kredit kakav za kucu ili sl. Nigdje ga nema.
:-(
Pichka li vam majcina. Umjesto da izrazite zaljenje za poginulim vi se šprdate.
saucesce poginulom i njegovoj familiji
RIP
RIP
hoce li iko odgovarati? nece! hoće li se radnici na skeli u buduce morati vezivati, imati ograde i zastitne mreze? nece!
da nastavim niz: hoće li se u bosni ikad narod pobuniti protiv aljkavosti rada državnih vlastodržaca, hoće li se narod u bosni i dalje guziti vlastodršcima kako bi ga zapale mrvice, hoće li ikada narod u bosni shvatiti da je on kreator svoje sreće, hoće li ikada ovaj narod imati dostojanstva, pameti i časti.