Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je dragisa mastilovic ubio bracu grebovice u ratu, onako uhvacene kao civile, i pucano im u potiljak, zelim mu da gori u paklu ako postoji. Cujem i sin istog da djeci ubijenih salje smsove sa tekstom "nastavit ce gdje mu je otac stao, pa i njih pobiti" tako i malom štenetu (zaštitar u zgradi opštine u gacku) da što prije sretne ćaću!
srbe na vrbe
klasican primjer nepismenog zadrtog cetnicica hahaha a uša najebem ti se familije zadrte
Nije imao pojas siguran sam...
Šta drugo napisati nego "RIP" druze..
S obzirom da je dragisa mastilovic ubio bracu grebovice u ratu, onako uhvacene kao civile, i pucano im u potiljak, zelim mu da gori u paklu ako postoji. Cujem i sin istog da djeci ubijenih salje smsove sa tekstom “nastavit ce gdje mu je otac stao, pa i njih pobiti” tako i malom štenetu (zaštitar u zgradi opštine u gacku) da što prije sretne ćaću!