Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voziti auto, u nas je lutrija. Voziti motor, znaci biti jednom nogom u grobu.
Nabrojite motocikliste koji su preživjeli sudar...Tužno.
ne mogu nikako skontat lose komentare na smrtne slucajeve. taman i da se to tebi kao ne moze desit ( da se ucahuris u 4 zida narednih 30 godina i pises po klixu ) kako mozes brate bilo sta lose pisat? prijatelju valja ti izac na cestu, otic do prodavnice itd. nemojte se igrat sa sudbinom, karmom, provocirat pa da vas neko proklinje...al ajd ako se tebi to i ne moze desit, prijatelju razmisljas li o djeci, bratu, sestri, roditeljima?
Onaj ko je vozio ovom cestom vjerovatno nije nikad vidio goru od nje. Uzas.
Sram bilo one koji pisu lose komentare.
gadna cesta, loš asfalt,... motor i kamion... blah
Motori motori mo to rii. Autoputem prolaze kao vjetrovi odlaze na onaj svijet ko to može znati?
damuse dragi Bog smiluje.take stvarise desavaju na zalost ćesto anarod neraguje ineceda po ostri regulacie nacestama po gotovo ukamenjarima.sramota.vjecni pokoj preminulom.
Svakakva budala danas ima pristup internetu... treba uvesti zakon da je potrebno imati neki minimum pismenosti da se u kucu prikljuci internet
odkud kamion u samom ćošku.već je nekoliko motorista stradalo za dva mjeseca.vodi li se računa i o čemu.
Zali boze vozaca kamiona sto fasova traume zbog iskompleksirane budale na zujalici
tabut na 2 tocka kommi instaliert bitte!
Allahu samo da me ne sustignu ovi motoristi. amin.
Vozac kamiona sigurno kriv nije po ovome sto vidim, izgleda ko god sjedne na ovaj motor samo ceka smrt
sta rece