Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD ISELITI I BACITI URANIJUM PO TOJ PROKLESTINI!!!! STA JE NOVCA SAMO STIGLO U BIH DA SE MINE UKLONE I TO SU POKRALI A NAROD NAM STALNO GINE!!!! u gasulani lezali da bogda svi koji su se oparili od rata
@usljivinarode zato sto ti glasaci glasaju uvijek kako im se proda politika i uglavnom 2 dvije godine skinu SDA, dodju normalni politicarn gdje kroz koaliciju moraju uzeti i neke SDA lopove koji fino zapakuju neslaganja istomisljenjika u medije i sj*baju aktuelne... pa kako god, bolje bi nam bilo da je bilo ko, ko iole nema veze sa nacionalizmom... odnosno da gleda ljude kao sposobnost i vrlinu, a ne nacionalnost i teritorijalnost. Al eto, samo nek MMF prebaci pare, ostalo ce lahko dogovoriti.
@usljivinarode pa problem je sto politika dolazi vec u skolske klupe i kupuju djecu koja dobivaju pravo na glasanje time sto ce ih zaposliti... time prave zacarani krug, a roditelj zeli da mu dijete radi... sve dok se bude mislilo, ma nek je danas dobro, a kako ce sutra biti - ne ma nama selameta!
zna se ko je postavljao mine. Da mu naslijede crkne ko god je postavio te mine
Što bi Srbi postavljali protiv tenkovske mine kad vi niste imali tenkove???
@Zloco2 Nismo al smo zato vase oteli ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posljednje velike rijeći: Trebević je deminiran.
ooooo Bozeee tuuuge
koliko god zvucalo grubo, ali oni koji kradu i bespravno sijeku sumu nemaju veze sa sirotinjom. sirotinja nasijece sebi drva koliko joj treba, dok ovi organizovano sijeku i prodaju drva po cijeni ko da je crna ebanovina u pitanju...
eto kaže štaš u Njemačkoj Bosna je raj
Opet kradja sume , dokle vise ljudi ???
SRPSKO CETNICKA AGRESIJA JOS UVJEK TRAJE NA BIH
Zali Boze zelenog traktora!
Kakav si ti kreten
Bi li i on zapucao po šumarima..?
Sve nesto oko sume nesrece. Sta je ovo majko mila
Klix gasi komentare !