Teška saobraćajna nesreća
0
Poginula dva mladića iz Čapljine
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saucesce porodicama,i red bi bio od strane redakcije da blokira komentarisanje ovog clanka,sto inace rade kad je u pitanju smrtni slucaj,da se ne bi javljali oni nacionalisti.
naravno da ima, nisu sve idioti kao ovih par gorepotpisanih koji mrze sve pa vjerojatno i sebe. Sreća pa je onih normalnih puno više. Ova dva izgubljena mlada života su tragedija za sve nas, kako god da su se zvali. Pozdrav iz Sarajeva
ZAO MI STO NEMA TAKVI VIJESTI SVAKI DAN....
lipo je vidit da ima normalna svita i u ovoj BiH, još da nam nije bolesni političara i pojedinačni manijaka mi bi lipo zivili
u pravu si tu je samo da zakuhava. ali glupan ostavlja tragove za sobom, sad kad mu se neko krvi napije ...
http://www.youtube.com/watch?v=AhbQZPLFfUA&feature=related
!!! Cp6o.PC = Mujo = @.net !!! Pardon, ispravka
!!! Cp6o.PC = @.net !!! Ljudi ne nasjedajte na komentare izopačenih bolesnika kao što je ovaj. Kliknite na njihov nick i odmah će vam biti jasno da je to ista osoba.
ima nas i bice nas. sahovnice na svakoj kuci od Konjica do Neuma
ko da je menzes dobio...
dva neprijatelja manje teska ce im biti crna zemlja umrijese ko nevjernici[krscani
Boze svasta ovakva netrpeljivost prema hrvatima, cinimi se da cemo morat hrvate iz rubnih dijelova pederacije Bee Haa pripojiti Srpskoj.
Pa kako vas nije stid da komentariste ovo. Nerazumijem ni urednika ovog lista da dozvoljava da neko komentarise ovakve clanke. Zalosno al takav smo mi narod nema veze ja hrvati, ja muslimani, ja srbi. Roditeljima poginulih mladica iskreno saucesce, a njima laka zemlja.
Gdje jos nece DJECA poput ovih sirit mrznju bez obzira sto je rijec o ovakvom obliku tragedije! Gdje ca vam dusa roditeljima, nemamo pravo vas krivit, pamet je jos u fazi razvijanja. Momci pokoj vam dusi ponajvise mir roditeljima.
sram vas bilo s ovakvim komentarima,,, nemate nimalo sućuti, sažaljenja i ljudskosti u sebi.... i svaki od vas se tu naziva čovjekom... dva zivota su se ugasila a vi... ma nije vrijedno spomena sve se to vrati u zivotu počivajte u miru Božijem