Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCCC - srbin srbina srafcigerom sijece
Uzas
S obzirom da je GORAN bio pod uticajem Vatikanskih predajnika i da je nehtijući bio prisiljen da maleni šarafciger uparkira u junačka prsa brata Bojana, ova ZAVERA ne sme nikako a da se ne kazni ŽESTOKO. Večeras će presveštenstvo Vladika Kačavenda sa Pahomijem i Antilohijem da održi jedan parastos, za dušu Bojana i pozvat će na oprost bratu Goranu koji će svečano uz garancije Vladike, zakleti da nikada više neće biti pod uticajem Vatikansko-Washingtonskih predajnika.
OVO JE BRE BELOSVETSKA ZAVERA!!! Bošnjaci su bre naterali ovog mladog obrazovanog čoveka da izvadi šarafciger i da istim probije svog brata Srbendu i po, Bojana, pokoj mu duši ljubi Kačavendu u mošnje... Uglavnom Bošnjaci su delovali na jadnog Gorana tako što su primali signale bratoubilačke iz Vatikanskih predajnika, a svi mi znamo da ti predajnici su pod Američkom kontrolom, koju sponzorira Soroš... Dakle ZAVERA!!! Pustite Gorana, ON NIJE KRIV !!!