Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametno, kradi od onih koji nas potkradaju...u talu sa uposlenicom pozzz raja
security nije tu da pogine zbog 540km,nebi me čudilo da i oni počnu da odrađuju banke.al je zato mirso puno dao za boks i K1.a zastitarima sat 2,7 bez toplog i karte.PROVJERI INSPEKCIJO!!!
Zna li iko šta se desilo na Alipašinom mostu? Lokva krvi, 4 policijska auto, hitna pomoć. Kažu da nije saobraćajni udes..
al se zalomilo sinoc, bilo je para i za muziku i za pice i za raju...decko se malo opustio...hahahahahahaha
Bas ste vi Srbi cudna raja, vas su handrili 500 godina a sad govorite kao da su nas ? Vi ste narod koji najvise laze !
Bad Boys Bad Boys :D
ŠTO GA NE UBIŠE ZA PRIMJER DRUGIM LOPOVIMA. NEK RADI NORMALAN POSAO A NE KRADE.
Nikad od poslije rata nije ni cuvao niko banke sem zastitarske firme.Stavite se svi u tu situaciju nema tu borbe.....rijetko koji zastitar ima i oruzje,a i ovo se događalo uvjek pa i sada boze moj nek su svi zivi i zdravi a novac je osiguran...a ti za robot i korpe.. papak jedan u robotu nisu uopste zastitari nego unutrasnja kontrola i nema veze sa ovom zastitarskom agencijom....da nam je zakon malo naklonjeniji i mi bi radili jace i bolje a plata tolko je kolko je.Fali nam zakon o zastitarskim agencijama i kada nekoga udaris ili ga sprijecis u necemu sto je ne zakonito dođe policija i nas zastitare gleda kao da smo to mi uradili a ne neki lopov ili ko vec???A ovi sto kazu neka su dabogda im bila majka zena ili sestra za pultom i dozivila to sve.Pozz ZATITAR AWG
uzeo za vikenda fraer :)
lahko je vama pričati pljačkaj ovog i onog a niko se nebi volio naći u situaciji da mu pištolj prislone na glavu stanite vi na nišan pa onda recite gdje je security bio i da pljačkaju svaki dan
sva ka mu cast treba da se krade od banki koje od nas vec godinama otimaju,lake pare najbolje pare
jutros ja dosao kuci oko 10:30h i kazem svima opljackao sam banku i uzeo 10k AL STO JE NAJGORE NIKO MI NE VJERUJE BA hahahahahahaha
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u, svaki dan ista priča. 450 godina zulumćarenja ušlo u krv i gene i to je na 24 posto BiH normalna i svakodnevna stvar... A vi vrijeđajte, prijetite i pjenite, to samo povrđuje ovo što govorim.
KAD SU PRIVATNE FIRME POCELE PRUZAI USLUGE OBEZBJEDJENJA OVO SE POCELO DESAVATI
Svaka cast momak! Tvoj cin je sigurno manje zlo od zla onih koje si pokrao! Svakodnevno oni unistavaju bezbroj porodica i pojedinaca. Treba ih sve zapaliti do jedne!
DABOGDA SVAKI DAN OPLJAČKALI PO JEDNU BANKU,KOKOŠARI KAMATARSKO-PROFITERSKI.BANKE I JESU NAJVEĆI DUŠMAN EKONOMIJE SA SVOJIM KAMATAMA.
ko rano rani, digne 10 000 bez ziranata, kamate...