Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_""Riječ je o H. E. 1989. godište iz Sarajeva koji je evidentiran kao izvršilac više krivičnih djela", rekao je portparol MUP-a KS Irfan Nefić." H.E. Čemu inicijali? Policijo, sram vas bilo. On je samo evidentiran kao izvršilac više krivičnih djela. Izvršiosci krivičnih djela treba da budu u zatvoru, a ne da šetaju na slobodi i da se uvijek iznova vračaju krivičnim djelima. Kada ćete već jednom početi hapsiti kriminalce???
Kao sto vidis, policija HAPSI kriminalce. Trebas se obratiti organima koji iste te kriminalce pustaju na slobodu odmah naredni dan ili im daju smijesne kazne. Takodje, isti ti organi/vlasti/tuziteljstva/zakon ne dozvoljavaju puno ime I prezime u ovim situacijama.
hahahahahaha tacno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Taksijem se bježi, ima se može se...
gospodin, možda nije imao siće da plati
platio mu 500eura haha
možda je OVA druga pljačka samo skretanje pažnje Pljačke na ilidži sa tragičnim ishodom.
Davorine ovo je prvi i posljednji put da vidis ovoliko para hehe
Policijo cestitam, nadam se da je i taksista propjevao, nista slucajno!
vidi mu rukavica hahaha polomi prste da ne moze sebi *uzicu brisat slijedecih pola godine, ne mora to niko znati
Ima se jarane. Taksijem se bježi...
koji je evidentiran kao izvršilac više krivičnih djela" Pa koliko krivicnih djela ili ubistava neko treba da pocini da bi bio ili zatvoren ili iskreno receno (ovdje i velikom zaslugom) pogubljen?
ma jaro kažeš taksisti dat ću ti pet stoja samo vozi gdje ti kažem
Priblizava se nova godina paketici ovo ono treba para a nije se nista cijelu godinu radilo
Pitajte ga gdje su mu jarani što su jutros tu istu banku pljačkali na Ilidzi!
sta ima na divljem zapadu (sarajevu)
trebali ste ga upucati opet će uraditi isto
prvo pucaj pa pitaj ko je
Skonto čovjek jebeš Bakira ko će čekati 100 000 idem se ja obogatit pa šta bude, ionako će me pustit za mjesec dana
Đe si Irafen kućo stara ! Oni iz banke koji vam daju povoljne kredite po 15-20% kada je u EU inflacija nula a kamata jedva nešto veća HAMAN IMAJU BRDO PARA koje su stekli na zakoniut način zahvaljujući Novalića vladi koji ZASTUPA vaše interese, JER STE GA VI BIRALI. Sljedeći put kandidat ua premijera, treba izaći pre masu na nekom od desetak hiljada medija i reči: Ovakve su vam kamatem, ovakav porez, ovoliko ću zapsoliti, I DABOGDA ME SPALILI AKO LAŽEM
Taksista uhvatio sveijedno crveno, i nije lopov imo neke realne sanse, platio danak neiskustvu:)
i njega ce osuditi na neku mizernu kaznu taman da u zatvoru dodatno isprce zanat i eto ga opet za koju godinu da hara po gradu