Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zena je prelazila na zeleno svjetlo za pjesake na semaforu auto je isto imao zeleno i skretalo je ulijevo i nije pusto zenu da prodje i doslo je do nesrece.. neodgovorni vozaci..
Gdje je krenula tako rano? Da prva sjedne u autobus.
krenula na posao... a ti kako vidim samo sjedis kuci i pises komentare tebi samo moze luster na glavu pasti..
Umjesto sto svako malo u nekom od parkova nikne kuca ili zgrada lokalnih skorojevica, pod hitno treba uraditi pasarelu ili podvoznjak na prelazu kod semafora i nacelnikove kafane.
u pravu si.. samo znas i sam koliko pjesaci znaju biti bezobrazni.. vecini bi bilo mrsko penjati se pa silaziti.. pa nece preko zebre da prelaze jbg.. AKO je u pitanju semafor, vece su sanse da ce pjesak preci na crveno nego auto.. ako nije bilo semafora, isto tako mislim da je vec sansa da je ona bila na cesti nego da je auto islo tolikom brzinom da bi joj na trotoaru nanijelo teske povrede.. ali u principu, osim na autoputu, vozac je UVIJEK kriv ako udari pjesaka..
ova Vogosca je katastrofalno uredjena i za pjesake i za vozace, tim gore sto je zapravo tranzitna zona i sva vozila koja idu prema sjeveru, Zenici, Tuzli itd. prolaze tom cestom, a pored toga i puno pjesaka cirkulira. Po meni trebalo bi napraviti znacajnu distinkciju izmedju ceste i trotoara, cak mi se cini da na dobrom dijelu puta, trotoara ni nema... Ali kome to pricati, kad odgovornima na jedno udje, na drugo izadje...
Kad si pješak gledaš ko ćete udariti autom kada si vozač gleda ko će ti skočiti pod auto, elemn malo opreza nije na odmet. Sretan oporavak.
sve receno kako treba, svaka ti cast na ovom komentaru.. svaka ti dala (vode iz bokala)..
Kada nije uređeno gotovo 90% ulica u Sarajevu (mislim na semafore - strelice za desno, znakovi, pješački prelazi, trotoari..itd), logično da pješaci stradaju.. pa djeca kada idu u školu su totalno nezaštićena (gdje je ta policija), zašto ne stoje pored škola kada djeca ujutro idu u škole ili kada se vraćaju itd.??? Sistem je nakaradan.. vlast je nesposobna da se nosi sa problemima.. oni samo stvaraju probleme!!!
Golf 2 nije ucestvovao al bio je odmah iza mercedesa
Postoji li dan da nema saobracajne nesrece u Sarajevu !?