Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udario pješaka u BiH = Prevrnula se vreća riže u Kini
Kako to da objasnim onima koji nisu iz Tuzle..Prelaziti preko pjesackog prelaza u Tuzli je kocka sa zivotom...Na sjevernoj pogotovo ni ne pomisljajte na to..
vozim već dugo i odgovorno tvrdim da pored ludih i pijanih vozača, srednjovječne žene su najgori učesnici u saobraćaju... one uopšte ne gledaju je li auto stalo na semaforu nego samo semafor, SEMAFOR NIJE NIKOG UBIO, VOZAČ SA AUTOM JESTE, prvo pogledajte je li auto stalo pa onda prelazite ulicu
i odmaknite se od ceste na pješakom prelazu bar pola metra, majka mu stara pa zar stopala moraju biti tik do ceste...sjedite za volan i pomaknite ga 2 cm u lijevo, pogazit ćete sve pješake koji stoje tik do ceste... zar hoćete da zavisite od nekog da li će pomaknuti volan 2 cm ulijevo ili neće..
Tvoje je da se ukopas na pjesackom i nema price
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A je*ote u 2 dana 8 saobracajnih nesreca. Ne znam gdje ljudi zurite, i pjesaci i vozaci. Da ste u njemackoj ne bi vi smjeli ni 2km/h in od odobrenja. Jer ne bi imali para da platite ni pola jedne kazne. Treba vam svima oduzeti vozacke. Zalosno.
Zao mi je pjesaka, ne znam da li je brzo vozio ali je 10 metara od pjesackog. Pjesaci ko kokosi prelaze kad im padne napamet posebno na ovom dijelu Rudarske
koji smo mi debilan narod, zar je potrebna tolika brza vožnja i toliki životi da budu ugašeni radi gluposti
Ugasite komentare, hvala
Uuuuu jes ga skršila......brz oporovak!
@BezrepaMarva Hvala na informaciji :) ipak ga je skršio-la