Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovom pjesackom se ceka po 10minuta da se predje niko nece da stane strasno
A vojnikinja ništa !? Sad će i borkinja ....
Orijentacija u Sarajevu po poziciji džamije...pravo profi posao od strane klixa.Eto svi čitaoci portala znaju gdje ta džamija.
Bit ce nam ovakav i jos gori saobracajni haos sve dok drzava ne bude RIGOROZNIJA u kaznjavanju ucesnika u saobracaju.Ocito da su sadasnje kazne preblage za sve ucestaliji BIH cestovni horor. Kazne podici umjesto sadasnjih 20 - 30 km na 200 - 500 pa za jace i nekolike hiljade pa ce sigurno biti bolje i sigurnije.
@fbUser1560802169 naravno da kazne treba podici drasticno, ali mi imamo sada skoro 60 mil. KM nenaplacenih kazni, sta s tim?
@fbUser1560802169 Nisu kazne preblage. I sada su sasvim dovoljne. Problem je sto se ne izricu. Policija nista ne radi. Nema vise propisa koji se ne krsi, samo zato sto se zna da su male sanse da te policija kazni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na sred pjedkackog prelaza
Zalosno je bilo ko da strada ali ima brare i teledi pjesaka pa nista ne gleda isto ko na divljem zapadu,to preskace to mahnita i kad ga udaris sa autom hajde jebi se po zatvorima i sudovima.Pjesacki prelaz nije dzaba postavljen
Udarena je na pješačkom. Al eto, voliš kakit
@samozasebe Ni pjesacki prelaz ne znaci da trebas ko konj krenuti preko ulice. Prije par dana sam vidio kako zena zakoraci na pjesacki pred ogroman kamion, ne znam kako je covjek uspio zakociti, a zena ni da je se okrenula.
brz oporavak povrijedenoj