Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je ona zurila na autobus, a mozda je i on brzo vozio .. nek nema poginulih ne treba osudjivat odma
Tu inace zeleno za pjesake traje 3 sekunde... Ko ne vjeruje nek provjeri, ako sam slago je*i me.
registracija 666...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovdje ima onaj jako katrki semafor za pjesake preko puta Mupa,a ceka se jako jako dugo,pa dosta raje pretrcava jer nemogu da cekaju toliko.Ne vjerujm da vozac Audia nije bio ipoznat sa cinjenicom da se uparavo na ovom mjestu nalazi saobracajna kamera.Kako got hvala Bogu da nema poginulih djevojci zelim brz oporavak.
Osuzet mu vozacku do kraja zivota mamicu mu sandzacku
tako je, zato treba iskorristiti priliku i gaziti pešake a onda tutanj 🏎
aaa vidiii pocetnika i audijaaa... takooo mlad aa vec majoor :)
sta ces polozilo se babo kupio audija kod kramara ne treba se dalje pricat.
Kada je MUP ubacio na ulice ove presretače, za trećinu se smanjio broj saobraćajnih nesreća, divljaka na ulicama kao i vozaca pod dejstvom alkohola. Zašto ne bi mogli postaviti po jednog policajca u civilu u svakoj opštini da se šetka i pise svima redom kazne za nepropisan prelazak ulice. Nakon mjesec-dva čitav grad ce pričati o tome, a raja će stajati na ispred semafora, okretati se oko sebe i "dumati" ko je drot, dok završi sa "dumanjem" upalit ce mu se zeleno i svi sretni.
Ja sam vozač i pješak svaki dan i koliko sam mogao zaključiti da cca. 20% pješaka nema dovoljno razvijen IQ kako bi se sjetio pogledati da li postoji možda neki pješački prelaz u blizini. Oko 15% je visokorizičnih vozača (neispravan sistem za kočenje/upravljanje/osvjetljenje, pod uticajem alkohola, korištenje telefona...). Kada se sretnu na cesti pješak koji nema dovoljno razvijen IQ i "neregularan" vozač, možemo očekivati samo nešto slično ovome što se večeras dogodilo.
ne kažem da i pješakinja nije kriva, ali audi novi, početnik ili početnica, brža vožnja i eto ga i da babin sin ili babina kćerka
Kome autobus nije pobjegao pred nosom čekajući zeleno na ovom semaforu, nije osjetio tugu
Jedna limuzina koju su kupili za gospodu iz vlasti, mogla je da bude ulozena u pjesacki nadvoznjak gdje se ovakve nesrece najvise dogadjaju..
Kao da gledam, 99,9999999% pjesakinja kriva. Pretrcavaju kao gazele preko ceste, a svi znamo da po ovakvom vremenu vozac pjesaka skoro pa nikako ne vidi. Brz oporavak zelim...
brzina glavni uzrocnik nisu normalni svaki dan neko nastrada...
Zmaj od Bosne... https://www.youtube.com/watch?v=58rJbTm4EQI
Čest sam svjedok samoubilačkih pokušaja prelaska kroz crveno pješaka sa tramvajske stanice na autobusnu. Gdje je pješacima samo bitno da stignu na bus, rizikujuci i svoj život i život vozača. Malo treba obzirniji biti više.
Ili je neki Sejfic ili Mevludin Jasarevic cim je na tom dijelu jer su oni tu ostavili najupecatljiviji trag
Danas ne znaš ko je gori, vozači ili pješaci. Čim raja vidi udaren pješak, još ako je tu bio Audi, BMW, Mercedes ili neka druga marka, odmah osuđivanje. Pješaci su stoka mrtva. Na Stupu fino ljudi napravili da prođeš bezbjedno, bez ikakvih problema, ma jok seljačina pretrčava i onda vozač kriv. A da ne govorim kako se ovi krkani od penzionera guraju po javnom prevozu, zato je komercijala majka.
sastav je dobar, samo fali u nabrajanju das auta -- nezaobilazni goljf!
@kupo Dvičica golf hehehe
Kriv Bakir Izetbegovic !!!
Pa neki dan se falite kako ste postavili par kamera i da je sigurnost prisutna. Pa dzaba vam kamere kad se generalno vozi ludo po gradu. Vi ste u dubokoj zabludi!