Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska policajcu, dosta je vise i kriminala. Pucao je na naoruzanog pljackasa, i ima moju podrsku. Za ove sto se pitaju da li ga je mogao samo raniti, zamolio bih da se postavite u tu situaciju. Realno, pistolj je precizan do recimo 10 metara. Sada tu dodajte stres, pokretnu metu, sliku vlastite djece u glavi koja mogu u sledecih par sekundi ostati bez oca, itd. itd. ... Tesko da je policajac imao 10 sekundi viska da smiri dah, nanisani, lagano stisce obarac .... To su sekunde, puca se da se otkloni neposredna opasnost, metci lete ... Taj policajac ga nije zelio ubiti, zelio je otkloniti opasnost koja mu je prijetila. Zavrsilo se kako se zavrsilo, na zalost. Kao sto neko rece, sad mu valja zivjeti sa tim do kraja zivota.
Kad hajvan potegne pistolj na policajca,(a ne zapita se da mozda taj policajac ima djece kuci koja ga cekaju),treba ga bez razmisljata upucati i ne zaliti!!! Neka ga je ubio,jedno govno manje,jedna usta manje u zatvoru.
Na tom mjestu ima izgrađen i osvjetljen potputnjak od prije rata, al gospoda ne moze da se spusti nekoliko stepenica i proseta potputnjakom nego svaki dan ovako pretrcavaju cestu rizikujuci da ih neko pokupi. Do sad sam bar 20 puta mogao pokupiti ove kamikaze na cesti. Nek mu je bog na pomoci al sam je sebi kriv.
ne znas ko je gori pjesaci ili vozaci
Ilidza-divlji zapad , al bukvalno ! Neka je Bog na pomoci ovom pacijentu ali i svima nama !