Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"kkSS" znas li ti "sofercino" koliko odstojanje trebas imati od bicikliste( i oni su ravnopravni ucesnici u saobracaju) samo na Balkanu -NE! Na znanje!
Allahrahmetile :( Poruka svim vozačima i pješacima: "SABURA".
Primjetio sam u par navrata tvoje imbecilne komentare, i svaki put kad bih se zaletio da odgovorim izbrisao bih napisano, jer sam svjestan da takve idiote poput tebe treba strogo izbjegavati i ne obraćati pažnju na vas. Zbog svega navedenog, ovo je prvi, a najvjerovatnije i posljednji put da ti se obraćam. Allahmanet i Eselamu alejkum ;)
Kako je ovo žalosno jarane moj. Pogledajte godišta 1929 i to se nađe na putu udari čovjek i zatvora zaglavi. A ovaj 1971 godište djeca još ni na pravom putu nisu i sad' će još oca u zatvoru gledati. Iskreno me takvih starih pješaka najviše strah pogotovo ako su na biciklu pa vrdaju guvernalom. Moj prijatelj je tako samo zakačio čovjeka mal' te ne gotov umro pijan je taj pješak bio i sve po ograničenju momak vozio i zaglavio zatvora bez veze, a 1992 godište. Žalosno što jest jest.