Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rejser u 1.4 MPI mašini.....turira hoće sportski zvuk a više se fen čuje od njega....
Nisi ti cuo ovo auto, zato ne pricaj gluposti :)
šta ga ima čuti. povadi saće iz lonca, mora se čuti. nema tu istinskog zvuka kada motor radi na "leru" a zvuk razbija. ove kreštalice je suvišno komentarisati............
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vozac od ranije poznat policiji
ovake babo otrese u trecoj golfom 3 -1.9 td
Garant je pješak kriv, sve se vidi sa slike (ironično, naravno).
Ovih divljka na cestama je previse. Seljacina se dohvati nekog auta i luduje po cesti, a nemas ga sta vidjeti. Vjetar bi ga odpuho kad bi izasao iz onog auta.
Ciganluk teški.Muka mi kad ga vidim na ulici,dođe mi da plačem majke mi.Valjda se konačno opameti nakon ovoga. objavite slobodno puno ime i prezime jer je ionako već poznato o kome se radi ;)
ovo je ko ona iz novih nadrealista "joj instruktore, pravi si nindža..."
hahahaha vidi ninje i govana
lik se uz*** danima gore dole gasuje, pa stoji na semaforu u koloni i turira u mjestu hahahha, kako ga ne primjetit s ovim seljackim felgama, ajde policijo radi svoj poso i smiri sumahera sigurno se uznemirio sto je pregazio momka, nece po noci moc zaspat, i kad da ga ocekujemo na ulici ponovo, cim zamjeni sajbu jel?
Nek' je on Ninja...
hahahahahahahhahahahahaha xD