Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Najveća banda, krkani i kompleksaši vodaju sa sobom te opasne kerove. Razumijem ljubitelje pasa, ali sve6i ga u avliji Rundo!
Nije pas opasan nego je vlasnik budala koja uzme psa i onda ga muci "da bude ljut". Napravi od psa isprepadanu, asocijalnu, zivotinju koja sve oko sebe smatra ili hranom ili suparnikom ili neprijateljem. Nesto slicno ko sto politicari po Balkanu rade narodu.
Upravo tako, ja volim pse i imam psa al kao sto kazes ove opasne rasssse bi trebalo zabraniti iskreno, pa sve oni nabildani i drugi takve imaju, a pojma nemaju sta znaci psa imati a i ne obracaju paznju na narod..!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma neece pujdo...
Hrvatski mediji prenose da samo na Kosevskom brdu ima oko 10.000 ovih pit bullova.
naravno, vlasnik će da dobije kaznu par stoja iu to je to. Žena može da tuži, i ko zna koliko će to trajati. Ovisi ko je vlasnik kera. Ako je fukara možda se brzo riješi problem. AKo je buđovan, bit će dosta razvlačenja i montiranja. Sve u svemu---ženo, zaposli sina i nek pronađe kera, ili vlasnika....
Na zapadu se to rijesi po kratkom postupku. Psi se oduzmu od vlasnika i eutaniziraju, a protiv vlasnika se podnese krivicna prijava koja nosi hiljade dolara kazne.
U Dzalalabadu stanje redovno
ZAR IH nisu osunetili
Fin umiljat cuko, poznajem ga...Zena je napala cuku, htjela da ga siluje;-)
@Buggs Bunny ma ima i kurava,al više ima ove nabrojane bagre
Можда су пси жедни, јер нема воде, па су морали да пију крв.
svi ste vi male mace za carsiju
nemojte tako, morate razumjeti i tog vlasnika... jado konačno dočekao da ima nekog ko će da ga voli, poštuje i kome može komandovati... nekog kome smije da odvali šljagu a da ga ovaj ne sastavi sa zemljom...
Oduzet pse vlasniku
Pitbulove, dobermane i ostale mutantske rase pasa treba zabraniti.
Nije do pasa nego je do vlasnika, vjeruj mi.
@Shinok Pit bulterijer je umjetna rasa psa koja kad ujede dobije grc vilice, to nije stanje normalnog psa koji ujede i pobjegne, stava sam da pit bulterijere i dobermane treba trajno uklonuti sa ovih prostora, ima dovoljno pasmina koje su se razvijale prirodnim putem. Svakog vlasnika koji drzi takve pasmine bez brnjice gradjani trebaju prijavljivati, vlasnike treba kaznjavati visokim kaznama, imati takvog psa se moze ravnati sa kriminalcom koji posjeduje oruzje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki "vlasnički pas" je "karakterno ogledalo vlasnika"....a u ovom slučaju samo četveronožno oružje iskompleksiranog i nemarnog vlasnika! Nijedan pas ne dolazi na ovaj svijet agresivan iako postoje neke takve primarne karakteristike u genetskom naslijeđu određenih rasa, međutim sve ostalo, pozitivno ili negativno u psećem odgoju je zasluga čovjeka/vlasnika!
Upravo tako. Bravo!
da Bog sacuva
Licemjer1 jako si pametan.Uhvatio si se pasa ko pijan plota.Zaboravio si da spomenes da zemljom ne treba da hodaju ubice pedofili silovatelji i ostali kriminalci.Tada bi sve bilo bolje i sigurnije.Psi su najmanja briga.
@AQRubikon, tebe su sterilisali pa opet lajes.