Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijte kera i u potok s njim
Nije on piroman..on je nenormalan..
Ma malo ga po guzici opalit,sad ga nasao palit bolesna spodoba kad neznamo u citavoj drzavi gdje nam je rep a gdje je glava.Pa mogu slobodno da kazem da ovaj narod treba rigorozniju vlast,odlučniju vlast,nekako smo previse fini za ove organizovane bandite,bitange pa u isti koš bi stavio i ovu piromaniju.
Nađite prvoga koji na tom lokalitetu ima ovce ili nešto od blaga, taj je !!
Mora da je ovo novi neki hdz-ov službenik, pa nije naveo da sumnjaju na državljanina iz susjedne BiH..
Pa nije to pitoman to je naš covjek
Samo nemoj da puhne na nas na hercegovinu
Treba stat na granice kantona i zabranit ulazak ,bolesnih ,piromana ,terorista i drugih u Hrvatske kantone ,idi boluj po Konjicu i pali po Igmanu
A moze li da ne pali nigdje, hvala?
Neka vijest osim kurone cooll
U Hercegovini zakona nema, radi ko sta hoce,
Pocelo se pucati lagano, a tek izolacija krenula. Samo treba politizovati i siriti histeriju. Kad PTSP pocne drmati, nece gledat iz koje si stranke, nit ime i prezime.
Skutori kopiraju Meksikance, cuj dva imena ima😂
E ludog lika... Bas se boli zabavljat cini mi se haha
Dobar parmak umocit u djeriz pa oplest po ledjima. Sigurno mu vise nece past na pamet.
zar se oni nisu izolirali od bih, ne znamo što objavljujete vijesti iz duvna