Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva budala sigurno nadrogiran !!!!!!!
Pa dokle ce ovi nasi novinari da kriju imena daj nek upisu da znamo koji je to lola plivati pozelio.NOVINARSKI SMRADOVI PISITE IMENA I PREZIMENA ne placa vas DODIK a murija treba da mu uzme vozacku za sva vremena kao i mnogima da nikad vise ne voze ni biciklo da mu nedaju voziti garant je neki DROT pa kriju heee hee
sto se ne udavi u fekalijama bosnjackim hahaha
Sto jest - jest :/. Izvini jarane.
Kreteni pogledajte na Wikipedia.org ko je bio Frank i koliko je lobirao da se zaustavi rat i agresija srba na sve nas, pa onda laprdajte o imenu. Covjek je bio jedan od rijetkih koji nam je istinski pomagao zato ne serite.
hahhahhaha nisam znao da u BiH imamo leteća auta s obzirom da je lik, kako sa-x novinari kažu, \"sletio\" u Miljacku :)
Izgleda je izbjegavao kameru na tom semaforu, samo je otisao previse desno...
Frank McCloskey je odlicno ime, kako inace da se zove? Mozda smo ga trebali nazvati po karadzicu ili nekim drugim \"herojima\" sa romanije?
e poserem se na Frank McCloskey-a i na onoga ko most nazva po njemu
Čovjek se najovanio.
b00t !
aaaaaa, svasta. pa zar se u teheranu smije pit alkohol? ajd i to da cujem. sta na ovo kaze nas hefendija Serich?
Ma merio dubinu....
da nisu mozda stavili tablu sa imenom mosta...pa se covjek zijanio kad je vidio ovo ime .....
seronja zavrsio u kanalizaciji....perfektno razrjesenje!