Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
audi 6??? odakle ti lova frajeru???
@Nura kad se učlaniš u S-D-A saznat ćeš odakle mu :)
a da je kojim slucajem bila obrnuta situacija, ne bi nikako ni dolazila policija. Ali je bitno da je obavjesten tuzilac, Ja govana i drzave
PJANU GA-MAD ZA VOLANOM TREBA POF-AŠIRATI
Na mjestu udesa alkotest je pokazao da kod Gutića nije ustanovljeno prisustvo alkohola, dok je kod Admira G. konstatovano prisustvo od 1,58 promila alkohola. Smijesno, pa da je Gutic ispo iz auta, rekli bi trijezan bio, a vjerovatno je kriv jer svakom su kabadahije na polozaju poznate. umjesto da je saucesnika u saobracaju pustio da se ukljuci u saobracaj, vjerovatno namjerno po gasu.
safet susic pape selektor BIH !
Boga pitaj sta se stvarno desilo
ovaj audi 6 je vjerovatno službeno vozilo,a stim automatski i ovaj ministrić ne može voziti to vozilo
@dfs a koga bi drugog nego S.D.A de nam ti kazi? Ko je na vlasti 20 godina? Moj ćaća Rukib mozda? SDA je krivac za sve,ja znam ti ćeš sada reći pa nisu samo oni vladali na nivou drzave,dobro evo recimo da je tako ali sto god je moglo dati se srbima na štetu bošnjačkog naroda dali su,i cijelo vrijeme su nas nazadovali,eh sad dolazimo do suštinskog vladanja,SDA je imala federaciju 20 godina,mogla je od nje napraviti Svicerland,dzenet na zemlji,da su pravi i iskreni borci za nas bošnjake to bi danas i imali ali NE,oni su prdukt SANU,oni nas pljačkaju i rade na našem uništenju,iznose novac iz zemlje i šalju za Srbiju,provjereno iz sigurnih izvora. Većina njihovih kadrovika je na platnoj listi Srpske obavjštajne sluzbe. Što prije to shvatimo to bolje za nas.
bolje da si mrkog medvjeda na bjelasnici sreo hahah
Opet SDA, vi stvarno ljudi nemate pametnija posla nego za sve u ovoj državi okriviti SDA. I licemjerno je okrivljavati nekoga za lopovluk samo na osnovu političke pripadnosti, što je u rangu sa okrivljavanjem na osnovu rasne, religijske i svake druge.
Nek se udaraju, i ja sam za Novu udarao :)