Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Balkan ovakav zbog politicara, nego zbog samog naroda. Divljeg, bahatog, nepismenog, kriminalnog, lijenog... A politicari su iz naroda, odabrani od naroda. I sta onda ocekivati?... Nije politika kriva sto moj komsija udje u lift sa cigarom, sto krkani preticu preko pune linije, sto ulicu prelazi ko gdje hoce, il sto je ovima palo na pamet napit se pa vozit djecu.
Zna se kako se sredjuju ekskurzije, nije bitno kakvi su vozači ili u kom stanju su busevi - to nikog nije briga, bitno je da se podijeli lova. Da su to makar neke velike pare * prodaju djecu za par stoja. :/ :(
TO SAMO LICI NA NJIH KO IH JEBE NEKA GINU
U RS je sve pijano
Welcome to “Republjik of Šumska”
Ovo je dobra prilika za transportne kompanije iz Federacije da pomognu ono malo Srba sto jos uvijek imaju tu nesrecu da zive medju pijanom krezubom dzikanskom fukarotinjom, i da ponude trijezne vozace i ispravne autobuse za malobrojnu srpsku djecu. Pa nek djeca idu na izlet u majku BiH, a ne u macehu Srbiju.
BulevarIzleta
@Sezam on radi na deponiji
trebamo se sad brinuti i zbog genocidne vlašadi koja svoje maturske dane slavi razvijanjem četničkih genocidaških zastava ?!
Tamo gdje prestaje logika, pocinje Bosna.
I ovo je ogledalo Dodikistana
@lajavac.. Ispravno,a tako je svugdje sa naśom bandom nepismenom..Gdje god da su u svijetu..
Nastavlaju sam gdje su stali prije 25 godina i zaostali tako..Moźe svu noć da se loće pa za volan..Ko u Jugi nekad.
Lojava pijana vlahadija
Samo Čak Noris pijan bolje vozi nego trijezan.
Ovo je opis republike srpske u jednoj rečenici.
debilcine!!!!