Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj kafano gdje ti stoje vrata stigo lola i njegova plata
Pogodilo ga to sto je karta mjesecna sa 12 poskupila na 30 KM.
'ta će papak
Kupi kartu jednom u zivotu fačaKK
Kako je gras korektan prema narodu tako ce i narod biti prema njima.Digli su cijene kupona za nezaposlene sa 12 na 30 km i traze da budemo korektni!!E ne mozeeee
Dosadni ste s maskama, brnjice da nosamo, a nemaju funkcije, osim onih sa FFP-3 oznakom. Nece jos vlast da ti zabrani kretanje jer nemas obicnu papirnu maskicu kroz koju prodje prasina, a ne virus da ne prodje.
@fbUser1593467027 e pa jbg, sta bi ti sa heklerom po gradu da hodas ? dovoljan pistolj. Dovoljna jei sama spoznaja da svako moze imati legalno pistolj
najbolje za nas sve da se uvede kao u Americi, svako ima pravo na dozvolu za posjedovanje ali i nosenje naoruzanja - pistolja. Pa ce onda i najusijanija glava se malo zapitati prije nego sto pocne silu provoditi. Ovako, posten i normalan covjek u BiH je glineni golub.
@bbb Ja nisam za oružje, ali pištolj i nije neko oružje.
Kakav kralj