Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Bakal za heroin dobio 4 godine ovaj ce jedno 4 mjeseca uslovno,ove nasije sudije ko da ne citaju zakon.
Moj je
ukoliko nisi shvatio \"poantu\" dzaba tebi tvoje pismeno.... \"prijalaznice\"!
Nikome ne želim zlo al meščini da će ovo bezvlašče trajati dok neko od \"guzonja\" ili njihove rodbine ne zaplati
Bitno je da fataju pješake što prelaze ulicu na nepropisnim mjestima i zarađuju kantonu i sebi platu. Šta i da su ovog ranije ufatili nebi od njega ništa mogli naplatiti. Poslaće ga možda na na Igman par mjeseci da malo popravi krvnu sliku i da naući koji fazon više. Ovakve konje treba u željezaru da rade sa jastučnicama na glavama.
\"prijalaznik\" - lijepo moje pismeno hahahaha
Blekiću odmah ga pozovi u upravu, ispunio je sve uslove.
Samo da ja hocu hvatit takvo jednog sto krad e odrobijao bi ga odma, kad nece policija i sud da ga kazni ja bi mu presudio al neka naletit ce... Meni su golfa prije 3 mjeseca ukrali naocigled policije i niko nista ,tako da me nece iznenadit da sutra i ovog puste na slobodu
uz svo duzno postovanje prema nastradaloj, imam samo jedno pitanje za posjetioce stranice. ako imamo zesnki rod od imenice pjesak, odnosno pjesakinja, postavlja se pitanje kako se zove prijelaz prijeko koga prijelazi pjesakijna? meni jedino pada na pamet da se radi o \"pjesakinjskom prijelazu\". konsekventno tome trebali imati i sljedece grupe prijelaza, a to su: 1. \"pjesacki prijelaz\" - tzv. muski prijalaz, 2. \"pjesakinjski prijelaz\" - tzv. zenski prijalaz i 3. \"pjesacko-pjesakinjski prijelaz\" - tzv. kombinovani prijelaz na kome povremeno pjesaci i pjesakinje zajedno prijelaze prijeko prijelaza.
2 sata slusanja predavanja u autoskoli mog tetica.- sudija.
Heh... da nije zavalio jadnu zenu, ne bi ga ni skontali... mog\'o je citav vozni park kod kuce imati..
jos je samo falilo da se prestrojavao preko pune i da je prosao na crveno, sve ostalo je uspio iskombinovati :-)))
bas neka lola,spojio jedno 12 krivicnih djela
Ma moze kod\' nas sve.. ukradena auta, lazne table, pjan i jos udario pjesaka. K\'o da gledam dobit ce jedno 6 mjeseci uvjetno.