Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djikanska posla
MA KAKVE SU OVO JEFTINE VIJESTI?! SAMO ŽUTILO! ccccc
Twin Peaks. Reloaded
Rampage mode
Jadna, bjezi od takvih budala. Jos uvijek skoro pa djete... pusti se gluposti... i ovakvih debila...
@smiling upitno je daju li joj roditelji da im se vrati :-( da je normalna situacija, ova bi maloljetnica u skolu isla a ne zivjela sa budalom
@eva711 ehhh sama je zagazila tamo gdje nije trebala.... zasto,,,, da bi sebi zivot unistila... a ni svjesna nije bila. A roditelji. .. bi trebali da bar daju drugu sansu... pokusati pomoci svom djetetu.. ako djete to zeli... ako ne.. to je vec druga prica. Ali ludo... mlado.... zaljubljeno.... i blesavo... Svi smo mi imali tih ludih djelova u zivotu.. samo neko bio pametniji .. neko opet ne..
ciganska posla
sto je najtuznije, nevjencana maloljetnica ce i dalje ostati s njim :-(
je uz saglasnost dežurnog tužioca pušten na slobodu..... bravo za tužioca
@BHRealnost3 Vođeni ovim, danas trebamo očekivati više fizičkih napada na maloljetnike... Na žalost
Pustanje optuzenog da se brani sa slobode je normalno svugdje u svijetu osim u rijetkim slucajevima kada bi to izazivalo veliku opasnost. Sudija procijeni kriminalnu istoriju, tezinu slucaja za koji se okrivljeni optuzuje i izjave svjedoka po pitanju njihovog straha od odmazed ako je optuzeni pusten da se brani sa slobode. Udarajte minuse sada jer za vas je samo Staljin pa da se strelja bez suda i bez pitanja.
serbski huliganizam