Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja tragedija covjece, pa dokle vise, koliko jos djece treba da pogine, KAD CE SE VEC JEDNOM ZAVRSITI RAT????
rat nije završen dok se ne proglasi pobjednik,ovo je samo jedna verzija rata
Nema pobjednika, svi smo gubitnici, a pogotovo zrtve...
de ba ukinite ove komentare...komentari na one kurvesije zabranjeni...a ovdje piše i blati kako ko hoće...makar ispoštujte tu porodicu!
*** mater svima koji vezu nacionalizam uz ovu tragediju. halo majmuni ovdi je rijec o dijetu od 10 godina zalosno
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!!
Eto šta učini nacionalističko ludilo kada se primjeni u praksu. Smrt svim nacionalistima, balijskim, četničkim, ustaškim, ipak se to ludilo mora najstrožije rješavati i očistiti, nema druge.
Siguran sam da je ušao u obilježeno minsko polje i dijete poveo sa sobom zbog nacionalističkog ludila. Eto šta učini neviđena glupost i neodgovornost.
Djeca ubiru plodove njihovih roditelja, a ni kriva ni dužna. :(
Djeca ubiru plodove njihovih roditelja, a ni kriva ni dužna. :(
Djeca ubiru plodove njihovih roditelja, a ni kriva ni dužna. :(
Jeste li primijetili kako "novinari" naglašavaju naziv entiteta(dejtonskih,naravno) u kojem se zbio neki događaj,pa čak i oni novinari, one televizije koja najviše insistira na "sumnjivom" porijeklu jednog od tih entiteta.Je li upitanju obična ljudska glupost,ili tu ima nešto više?
Od " pametovanja" sam zaboravio da izrazim žal za tragičnim događajem-ne ponovilo se!
Učesnik sam predhodnog rata i za mene su sva djeca svetinja
Koliko god se mi ovde prepucavali i vrijedjali,daj ***te ovo su djeca koja ginu zbog nasih grijehova.Nije bitno koje su nacionalnosti,djeca su to!Tuga do neba...
...molim da onemogućite KOMENTARE na slične VIJESTI. Hvala.
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!!
Vidjeli ste komentare britanaca na šetnju sa djecom po olujnom vremenu, kako sada objasniti ovu situaciju voditi dijete na sakupljanje starog željeza u obilježenu minsku zonu? oca, ako preživi osuditi na maksimalno izdržavanje kazne u KPZ-u. Žao mi je djeteta....kakva tragedija....
Boze Dragi ko da je bitno koje je vjere.Dijete je dijete.Svako ko misli suprotno trebao bi se preispitati.RIP
Stvarno ne razumijem,znam da je to skup proces,ali kako je moguce da i nakon ovoliko godina BiH ima ovoliko minskih polja.
Pa što srbe dovodite uj FBiH u bolnice..............izdrkanci imaju svoje........nek se tamo liječe, ginu i umiru
hohohoho........jesu vala muslimani
Kad je riječ o paščadima iz nakaradne izdrkotine RS onda sam živina..............tim paščadima želim sve najgore na svijetu............