Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovakvoj depresiji, ove stvari su postale sasvim normalne, na veliku žalost..............................!
punoljetnoj osobi koja je posjedovala ovo oruzje suditi za ubistvo iz nehata.
Stariji kenjci,sklonite oruzje od djece,nravno,ako ga posjedujete i sakrijte ga od sebe samih! Oruzje koje vam je potrebno za "zastitu vase imovine i porodice",moze lako da bude i oruzje koje ce posluziti i protiv vas samih,kao sto je i ovdje slucaj(vjerovatno)! Zalosno!
Jadna majko svoja, 15 godina, tako mlado... citav zivot imao pred sobom..., iskljuci klixe komentare!
čuj isključi komentare,pa što si ga ostavio blentavi!
Hajde sta sad svi pametujete...Sabur porodici :(
Gdje živimo, kad je 15 godišnjacima već DOPIZDILO . . . !!!
@dis2 Očito da jadnici znaju da im ovi nacionalisti ne nose ništa dobroga i nažalost, ne vide izlaza... Ne kažem da se ubijat moraju, ali kad bi se gladalo razumom a ne srcem stvorio bi se i njima bolji "svijet" ...
@halal passat ... G L A SSSS A L O ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pao na Galatasaray.