Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Peterici:\" ??? Novogovor !! E jeste ga papani svaka vam cast.
sjecam se iz osnovne pravopis i gramatika prirucnik je bio i tamo slika gdje pita djecak covjeka sta je pravilno more ili moze? a on odgovara na to : MERE JEDNO i DRUGO!!!
Jednoc, dvajared, Triput, Cetverici, Peterici, Sesterici...... GROHOTOM SE SMIJEM !!!
po selima se prije rata govorilo \"peterici\" seljaci su poceli zadnji rat i pobijedili sada su se preselili u grad i nametnuli svoj govor
Sramite se papa.ni! ne kaže se peterici nego petorici. Kvazi novinari!!
ajmo kada će padati te velike glave u nicaze a i malo dijete zna ko su poz.....
bravo majstore
Zapis o petorici Cetvorica jednog vode Jednog gone cetvorica Cetvorica mrka lica Preko vode preko zica I od ica i od pica I od ruha i od kruha Kroz zivice kroz izice Od svobode do slobode I od bize i od greba I od zemlje i od neba Cetvorica jednog vode Jednog vode cetvorica Cetvorica jednog broji Cetiri se jednog boji
5+1=6
ja bih autora clanka na goli otok, radi nepismenosti.
ova puštena trojica sad moraju raditi za i za ovih pet uhapšenih!
jadna djeca morali su dilat drogu da bi imali za djeparca , uzdržite se od ruznih komentara bando odvratna i djeca ovo čitaju a i mnoge mlade majke dok ga doje!!!