Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Teslicu teslicani koji navijaju za Partizan napali djecaka koji je crtao grafite Crvene Zvezde. Veci katolici od Pape.
Koksibal dojio ti sam svoju staru
UDARIO ĐIKAN NA ĐIKANA.PIŠI EPSKU "PESMU"!
hoce li porodici maloljetnika uspostaviti racun za brisanje\krecenje grafita? O ovo "protivpravno lisavanje slobode" ogleda jad i bijedu naseg pravosudja - moze da se desi da udjes u svoju kucu, zateknes lopova, savladas ga i strpas u podrum cekajuci da dodje policija, i na kraju njega puste a tebe strpaju u zatvor jer si ga protivpravno lisio slobode!
A klix ga pusi svima inace
Klixovci vole oralno
Pustite djecu na miru IDIOTI
Pretjerali jesu, al i ovi sto prave ruglo od zgrada nisu plaho bolji. Balavca odnosno roditelje oderat zbog unistavanja imovine, a ove kenjce kaznit za njihovo ponasanje...
Preko grafita jedne navijacke skupine momak crtao drugi logicno da je trebao jos i po glavi dobiti,ko poznaje navijacke kodekse zna o cemu se radi,grafiti drugih grupa se nikada ne diraju,makar bile neprijateljske
Neka su
sta je malisa pisao ????
@bavarskidekolte ..#bacitemeukontjener
@ahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahaha