Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju napravit autoputeve, i onda tamo ljudi divljaju i nema udesa, ovako moraju divljati po magistrali.
Treba nas sve pobiti :)
Cuvajte se
Vozaci su nam generalno katastrofalni
Zivim pored magistralnog puta,izlazim iz kuce vidim kisica pada,ono i pada i ne pada.Hodam bas se osjeti klizavo,prljavstina(sad je najvise ima)po putu,masnoce itd. Audi 80 i Fiat Punto 1998 ili 1999 god,na Puntu na a4 format papiru slovo P,preticu kolonu vozila na punoj jedan ga drugim,ostali vozaci voze ne vise od 50km/h i opet moraju naglo kociti da se debili ubace. To se desava skoro svaki dan i najveci uzrok nesreca nije los put nego divljanje po cestama!!!
Samo nesavjesna voznja dovodi do nesreca u 90% slucajeva. Na putu Tuzla - Orasje nece niko moci ustediti ni pola sata brzom voznjom a moze glavu izgubiti, jer je put uglavnom korz naselja, sa krivinama i malim mogucnostima za preticanje, nepregledan i jos u losem stanju.
I onda zamisliš idiota koji to radi sa oznakom "P" i pretpostaviš šta će raditi na cesti kad postane "iskusan" vožač. Pa primitivce sa takvom psihom uopšte pušta na vozačkim ispitimaili su samo pare važne. Opet takvi idioti, što veću harabatiju voze (20+ godina, pa i preko 30+) to veće idiotarije prave po cesti. Neopisiv je mentalni sklop našeg čovjeka a što se policije tiče trebala bi dva saobraćajca na jednog čovjeka.
Uspori za one koji te vole...
Ljudi, urazumite se već jednom. "SMANJITE GAS"