Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo da se desilo pripadniku pravoslavne vjeroispovijesti u razvijenijem dijelu BiH neki bi rekli da je to direktan napad na tzv rs i da je BIH nemoguca drzava..
Pohvatat i po 30 godina robije odmah!!!
Klasican napad na povrtanika ... i kad jos novinari kmece kako ih neko diro, a dole ljudi glave gube svaki dan.. i jos dodje neko iz medjun.zajednice eufor i kazu odlicno suradj.sa poliicijom, dodik sa fergusonom se izmirio...sve bajno..
Joj drinskog, samo neke poganluke pravi. Vjerovatno lose drustvo
Srpsko "junastvo" opet na djelu... Fuj, koja pogan.
Zalosno mazdrpani tuku penzionera pa hodaju po selu i govore kako su oni kao neka mafija i kriminalci neke face😂
aljini napali babinog.
njegova balinčad 100%.
Cetnicka posla...bili zlocinci i ostali...to je takav gen
Dvojica na starca i to još s fantomkama. Jbem li vam majku vlašku u usta.
@ScoobyDoo miran 1dis
Nadam se da ce se covjek oporaviti...na zalost, od hvatanja i kaznjavanja pocinioca ne ocekujem mnogo
Direktan krivac za ovo je Dodik koji je dao vjetar u ledja svim cetnicima da tuku i maltretiraju i unistavaju sve sto je muslimansko, i to sve nakon gostovanja kod onog cetnickog majmuna Marica u Cirilici.
Direktni krivac za ovo je Dodik koji je dao vjetar u ledja svim onim cetnicima da tuku i mrze sve sto je muslimansko, i to nakon svoga gostovanja kod onog djubreta Marica u Cirilici.
Prebili ga zato sto je penzioner .. neki silni momci !!!
Genocidna tvorevina nista cudno za njih