Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad dusebriznici iz Udruzenja za zastitu zivotinja?
@MOSSAD Dobro receno.
@MOSSAD Ma gdje ne treba,ovo je treci slucaj u mjesec dana u Bosni,ja ne mogu da vjerujem da niko ne prica o ovome...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pas od ranije poznat paliciji
nemaju ga u dnk arhivi,neki novi lopov
Pa ima li zive duse na tim Palama, niko da ne cuje lavez
Svašta
Ma nisu to mogle tužne okice! Neki su lagali da su u Sarajevu izujedali na hiljade ljudi, da dnevno u Hitnoj pomoći bude desetak intervencija. Čak su se žalili neki da su im tužne okice izgrizle pola auta!
I sta sad hoces da kazes da su psi krivi zbog toga ? Psi su krivi sto ih retardirani vlasnici napuste, izbace ih na ulicu ? pas ne ujeda iz neke zlobe nicim izazvan, ili brani teritoriju, ili je bijesan, ili u samoodbrani, zivotinje znas nisu zlobna bica kao ljudi, pa da nekome naude bez razloga. Jedine stetocine na ovoj planeti smo mi ljudi, kakvi smo sami sebe cemo istrijebit. To sto se po ulicama setaju bijesni i gladni psi je nasa krivica!
Ma treba sve te lutalice poubijati
nije on lutalica,dosao je sa namjerom da je grizne,otkud mu navigacija
mamu svoju ubi
Uberfall
nema to sa uberom nista
Kazu na licu mjesta nisu pronadjeni tragovi koji upucuju na krivicno djelo ... ?? A sta ako je vlasnicki pas ugrizao zenu ?? Onda je krivicno djelo e jedino ako su psa zatekli na licu mjesta pa su po otiscima sapa skontali da je pas lutalica, jedino tada nema krivicnog djela ...ili je mozda to djelo u troprstaskom osiromasenom entitetu izbrisano
uzeli su DNK i imaju otiske sapa,ko sto radi fbi
Pohapsiti agitatore iz Dog trust-a.
Strasno da I psi sada ubijaju
svinjska gripa
S kim si takav si!
Ma kad te scene napadne samo ga nogom mlatni..
Pas od ranije poznat policiji
Fuj to.
Kako to da u ovoj rs nikad nema elemenata krivicnog djela,ciji je pas,ko je vlasnik psa,jel lutalica, kako nema nikakvih krivicnih elemenata.
kad svaki narkoman ima psa nemaju sta jesti al imaju cuku uzassss