Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece nece samo se igra
pobit..kratko,jasno,efikasno
Seljaci vi bi nesto trovali, otrujte sebe da ne zagadjujete svojim prisustvom ovaj grad. Te lutalice su bar rodjene Sarajlije za razliku od vas...mrs u Podrinje i Sandjak!
Da se bar ljudi brinu za djecu iz Srebrenice kao za ove cuke :/
dejstvuj po Velusicima...
Pametan si ti.Nije važno hoćeli te oderat onim zubima samo da nije bjesan.
OVO ISPADE DA SAM SAMO JA NA LANCU .
Država ua pašđad, htjeli ste nas, birali ste nas, SADA TRPITE NAS (i crknite)!
Tačno bih voljela da se javi neko za zaštitu životinja!!!! volim i ja životinje, normalne....pitome.... ako ćemo tako....možemo razdužiti i Pionirsku! jutros sam vidjela kako je prolaznika pas napao......ničim izazvano,ali nemojte ih dirati....veću zaštitu životinje imaju nego ljudi...bijesna sam na ove đukeletine!
Država za CUKE, živio Lagumdžija i njegov gradonačelnik Alija.
Ovo nece prestati dok se neki pas ne okomi na necije dijete \"od onih rukovodecih glava\";a sanse da se to njima desi su nikakve,jer ih vozaci razvoze do skola,kuca,... Tako da,cuti i trpi!!! Ili sto napisa neko gore \"organizovati se,pa ...\"
Svim onim \"opasnim preko tastature\" naj*e**b***em se mamice ! :) Da je 3x više kerova, a samo 100 manje ubica na slobodi u ovom gradu ja bi bio rahat!
Neka nam cuka, kad ima sredstava za smirenje, što bi se reklo, neka svak svoj poso radi.
dobro je pa nije karadžića :-)
http://www.pik.ba/artikal/1854096/ultrazvucni-rastjerivac-pasa-/
nisu životinje krive, ljude treba vakcinisati protiv bjesnila.
ultrazvucni tjerac pasa, ukucajte ovo na pik-u, smijesno koliko je efikasno i jednostavno, moja djeca vise nemaju problema sa lutalicama, a bio je horor odlazak u skolu