Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par su Fatima i Uzeir sa adresom u Splitu
Bar u slucaju Srba, ne razumem tu opsesiju da se ide na hrvatsko more i da se ostavljaju pare njima. Pogotovo ovaj Split ispade najgori.
Ništa novo isto se desava u Saudijskoj arabiji. Mnogi arapi tako iskoristavaju jadne ljude koji hoce da zarade obecaju posao dovedu par i onda uzmu pasose a tamo ko jos ne zna jezik i nema pasosa donji je....tako da nista novo i to se nazalost desava od strane nasih "muslimana"
Jel naša muslimamka?
ZA BULEVAR FASCINANTA JE TVOJA MRŽNJA ČISTA 10
Nosioci eU vrijednostii !
Ljudi su stoka koja ne zaslužuje da živi na ovom planetu. I trebaju ovi požari i otapanje leda da nas odnese u tri lijepe