Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Teks TI SI KAO NORMALAN srbin MAJKU TI GNOJAVU.MLADIĆ JE NAMA PAMET RAZVLAČIO 4 GODINE SA GRANATAMA,A MI ĆE MO VAMA VAŠU RAZVLAČITI 400 GODINA SA PRIČOM O GENOCIDU.
premalo ... kakvi su to nasi zakoni
Oooooo pobratime. :D Pa sto bre nasu bracu Srbe odstranjujes od matice? Nisu bas zasluzni kao nasi heroji Seselj, Mladic, Karadzic i Arkan...ali krenuli su njihovim stopama. Daju se nauciti bre nasem moralu, samo malo vremena im daj.
Todore, tu sam ja ne boj se. Znam ja tebe i tvoje komentare, S ti nisi od Srbina. Inace ovo dvoje pacenika moguce da su Srbi, ali to su Srbi iz Federacije - dakle vase cvijece koje niste protjerali, pa eto vam ih. Normalni srbi zive u RS
Pa nema mi brace Obilica i Teksa da ostave komentar, pa moram ja stati u odbranu srpske nejaci.
@Todor.....cuj nasa posla.....ja vidim srpska imena gore.....jasta samo vi de-generici mozete to raditi.....a da ne govorim o laganju to vam je dobar dan !!!!! fuj po-gan vlaska.......
i mene su tako kao malog iskoristavali, doduse nisu puno, iako imam itekakve mentalne poteskoce dzeko kosta 100 mil. BIH4EVER!
TODORE je,bem li ti sestru u cuPi, je bem ti najmilije...
cija god da su fujj
Neznam kako se nastoji omraziti sarajevo-x,neznam kako se dozvoljava pojedincima da izrazavaju nacionalisticke i druge odvratne rijeci,uvijek sam za komentar ali vjerujte da je par idiota uspjelo nametnuti svoj glupi rezim,na komentare.Sto se tice ovoga komentara,zalosno je sto se sve radi u nasoj BiH-nadam se da ce im presuda biti jaka.
SRPSKA POSLA ORIGINAL
Da se covjeku zivot smuci kakvih ljudi ima.Malo bi im i smrtna bila.
U Americi bi dobili dvije dozivotne bez mogucnosti pomilovanja
Baliyska posla opet.
Ma nista to u nasem pravosudzu od 1-5 dinago max