Povrijeđena tri člana posade
8
Srušio se vojni helikopter kod Ilijaša
Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto, bosna ostade bez avijacije
ja mislim da bi to trebao istraziti osmanagic jer postoji mogucnost da u okolini visokog postoji nesto kao bermudski trougao. salu na stranu nadam se da niko nije povrijedjen
Neznam ali su ovi piloti hrabri kada voze ovo smeće američko koje je prošlo Vjetnam malo remontovani i poslani u Bosnu. Ovi mladići piloti se nisu ni rodili kada se Irokez vozo po Vjetnamu, pa sada kada trebaju letjeti moraju bacati grah da bi bezbjedno upravljali ovim harobatijama eto to OS koje nikoga ne bi odbranile ne daj bože da zatreba , onu su tu samo zbog love-plata na guzove i da u pelenama odu u penziju ko i ostali vojnici.
\".......međutim, prije polijetanja je bio tehnički ispravan, jer na drugi način ne bi mogao poletjeti, budući da se o tim stvarima strogo vodi računa.\" ha ha ha, dno novinarstva.....ko god da je ovo napisao ima dva razreda osnovne skole....i veliki odmor!
HAVERU DAVIDIS PRIZORA S NEBA,IDE MI NAKUCU,TAMAN SAM KRED VRATIO SREDIO KUCU,,
Mozda idiotima to bude neka skola, neka te svoje vjezbe obavljaju van naseljenih mjesta. Svaku vecer izmedju 21 i 23 sata se vozikaju iznad Stupa dobro se ne zapretljaju u zice od struje. Sto bi ih zalili, cim odluci da se tim bavi, da sjede u helikopter sam je pistao da bude jednom nogom u grobu, a sta mi trebamo....samo da cekamo kad ce nam se u naselje srusiti, da pobiju 10-15 ljudi. Mars na Igman, Bjelasnicu ili kakvu poljanu pa tamo vjezbajte, stoko nesposobna
KAKO SE NECE SRUSIT NAJNOVIJA OPREMA IZ VIJETNAMSKOG RATA
Hvala Bogu izgleda da nije bilo nafte.
E neces se zabavljati,crkni hahahahahaha
Nadam se da je neko pogino. Sto vise mrtvih to vise zabave za nas.
JOJ JESAM PILOTA POGODIO KAMENOM SA CEVLJANOVICA U GLAVU,ODMA SU PALI I IZLETILI IZ PRLIKOPTERA KO PIVSKE FLASE DVOGUZE,ZAO MI STO SAM GA JAKO OSINUO KAMENCUGOM
Realista,ne mozes nikako Bosnjake zvati poturicama,jer nisu Turci k.a.r.a.l.i. nase zene,vec su k.a.r.a.l.i. svaku srpkinju do koje su mogli doci,imali su Srbiju citavu.Zato suti,nosis tursku krv,a blatis Turke,ti si prava definicija poturice.
Hajde mi samo reci kako si dosao do brojke 24%,samo mi to reci,vidjet ces da cu dokazati da si g.l.u.p,smijes li kukavice??
Što je kupio Tito to imamo i sada, da nije bilo njega formirao bi se lanac i požari bi se gasili kantama.
BREAKING NEWS! Novosti iz Alijinog rahatluka Bosna i Hercegovina je svrstana na popis 20 najjadnijih zemalja svijeta. Sa indeksom siromaštva, koji iznosi 47 posto, stopom inflacije od četiri posto i nezaposlenošću od 44 procenta BiH se našla u društvu sa Kenijom, Zimbabveom i Iranom.
LJUDI PA VIDITE SAMO OVE VATROGASCE OVO IZ MUZEJA VOZILO BA A NEMOGU DA VIJERUJEM KAZU SVABE KAD SU VIDJELE OVU SLIKU TRAZILI VOZILO VATROGASNO ZA MUZEJJJ
jadni+ljudi... S+kakvom+opremom+rade...