Napadač uhapšen
0

Pale: Muškarac teško ranjen u pucnjavi ispred objekta "Mistik"

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Muškarac čiji su inicijali Đ.S. uhapšen je jer noćas ispred ugostiteljskog objekta "Mistik" na Palama iz pištolja pucao u Ljubu Gačanina i ranio ga u grudi.

Gačanin je odmah nakon pucnjave koja se dogodila oko 2:30 sati prevezen u Dom zdravlja Pale, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, nakon čega je na sopstveni zahtjev prevezen u Klinički centar Koševo u Sarajevu, radi daljeg ljekarskog tretmana, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Osumnjičeni Đ.S. lišen je slobode i tom prilikom mu je oduzet pištolj, a nakon toga sproveden je i zadržan u Policijskoj stanici Pale.

On je sa više hitaca iz pištolja pucao u Ljuba Gačanina nanijevši mu teške tjelesne povrede u vidu jedne ustrelne rane na lijevoj strani grudi, navodi se u saopćenju.

O ovom događaju obaviještena je dežurni okružni tužilac Zorica Đurđević. Policijski službenici CJB Istočno Sarajevo nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela. 

Portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić rekla je Srni da je Gačanin primljen noćas sa ustrelnom ranom i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.