U bolnici Jagomir
0
Pacijent napao doktoricu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li iko ko je lik koji je ovu doktoricu (extra žena) napao, na portalu Radio Sarajevu, doduše nezvanično, stoji neki Jasmin Čaušević... šta mu bi... imal\' iko pojma jer je doktorica bila više nego regularna...???
svi smo mi za Jagomira
lojavci su nam mnogo iskompleksirani i isfrustrirani. ovo vec postaje nesto kao epidemija sarajevskomosnjackog ludila. i onda nekom cudno sto niko nece sa njima. vi se dragi nasi mali zeleni morate mnogo pozabaviti sobom. ne znam jel vas to zabrinjava, meni ni iz djepa ni u djep samo nigdje tako necete stici. budala nikad nije falilo dole ali mene trenutno zabrinjava sto sarajevska \"urbana i gradjanska civilizacija\" na posljednja desavanja reaguje primitivno da bi im i palestinska i afganistanska stoka pozavidjela na primitivnosti . coporativno kao u transu odjednom su svi na strani huligana i huliganstva. zbog toga im se u slast na.ebem matere seljacke. i ja sam za lokalpatriotizam ali nikad za jednoumlje i bezumlje. ispadose sarajevska jalija i dripci i klosari nevini i na pravdi boga napadnuti od ustaasa... fuuuj, bagroooo
j,,, lud zbunjenu!!!
@stop nasilju \'bem ti nastavnicu geografije, ili zemljopisa :)
Nisam je puno, malo ocam. Kad mi ne da još boba. BIH4EVER
HA HA BOJKOT BUDALAMA SVIH BOJA
ha ha ha
zlo su prizvali mediji iz sarajeva, ftv i bht, koji su pravili besmislene opservacije o ubistvu Francuza u BG; Beograd- grad nasilja, Srbija-fašizam i slično. U Sarajevu u centru pucano na dvije zene, jedna iz Bjelovara, druga iz Hrvatske, jel onda i sarajevo grad nasilja. Svuda ima ludaka i huligana, posebno u metropolama kao što je Beograd, to je valjda svima jasno. Hvala Bogu, pa su odmah uhapšeni.
Bojkot svih onih koji bojkotuju proizvode iz sirokog brijega!
BOJKOT SVIH PROIZVODA KOJI SE PROIZVODE U SIROKOM BRIJEGU, ILI SE UVOZE PREKO ZASTUPNIKA IZ SIROKOG BRIJEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nozevi,ubistva,pucnjava,napadi,strajkovi,demonstracije...na ulicama federacije...zlo je evoluiralo!
duboka rijetkost..... svakih 50 godina.....