Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ta opcina,vise ne postoji,postoji hercegovacka opcina slicnog naziva,pa sve opcine brcko,samac,dubica,petrovac,una su odavno hercegovacke a ne bosanske,ako se vi budete inadili inadit cemo se i mi pocev od bradine,konjica,mostara,jablanice,stoca,trbainja,livna,sirokog brijega itd sve ce imati prefiks hercegovacki,zato u pamet se pa u sarajevu vise ne postoji ni ulica vase miskina crnog,dobrovoljacka,viktora bubnja,milosa obilica,nemanjina,fikreta abdica itd,itd cao odoh u DRINOVCE NA BEVANDU
čuj podsjeća izgledom na marihuanu? i mene ovakav način prenošenja vijesti na nešto podsjeća al neću da budem bezobrazan
Nikad belaj nisam napravio napusen a skoro sve lose odluke u zivotu sam donijeo pijuci alkohol na koji sam platio porez dvolicnoj drzavi.
ahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahahah MA SVE U BUKSU!!!
bolje da se koncentrisu na kriminalce a da raju puste da puse normala najbolje bi bilo da se legalno moze pusiti a da drzava stavi prodaju pod svoje i da se oporezuje kao luksuz eto odmah i turista a i radnih mjesta :)
kako vas samo nije stid, klošari